• B0nFire
    Nálam az MSN is kizárólag a nővérem kedvéért van felpakolva, mert a Win7-ben nagyon helyesen már alapból benne sincs. Én többet vagyok a gép előtt mint ő, és ha akar valamit, megkérdezi. Olcsóbb, mint a telefon. De attól, hogy látjuk, hogy a másik éppen be van jelentkezve, nem fossuk a szót, és nem zavarjuk egymást fölöslegesen, csak ha mondanivalónk van.

Ő meg már beleesett az MSN csapdájába, mert egy csomó mindenkit felvett a listájára, akik nem ennyire toleránsok, mint én, és unos-untalan csetelnének, mert unatkoznak. Ezért sok esetben rejtve van az MSN-en. Akkor meg minek?

Megfigyeltem, hogy sok embernek a telefont is akár rá lehetne kötni a fejére egy sállal, annyit dumálnak rajta. Lényegtelen dolgokért felhívják egymást. Pl bevásárláskor mindenki telefonál, mintha anélkül meg sem lehetne oldani. Nem is tudom, hogy évszázadokon keresztül hogy tudtak az emberek telefon nélkül vásárolni. Gondolom úgy, hogy otthon előre kitárgyalták, mit vegyen apu a boltban, és azt vett.

Nálam egy 3500 Ft-os feltöltés egy évig kitart, annyit telefonálok. Csak hivatalos ügyben, meg vészhelyzetben, ha orvost kell hívni, akármi.

No, de hadd locsogjon, aki akar, csak ne kényszerítsék rá automatikusan a felhasználóra, mert ez tényleg disznó húzás volt. Egyik nap bekapcsoltam a gépet, felmászok a Gmailre, és már benne is vagyok a Zümmben. Bejelölt nekem 5-6 embert, azoknak a posztjait megmutatta, de engem is megmutatott nekik. Pedig nem kértem.