Immár harmadszor módosították a Google Zümmöt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A wave könnyû kezelhetõségének (wave-ek linkelése, tag-ek, visszajátszás, forum-szerû felépítés) elõnyei, akkor jönnek ki leginkább, ha több emberrel kell együtt dolgoznod.
https://twitter.com/foodlfg
Másfelõl pedig, valahogy csak eléred a barátaidat, nem? Ha nem MSN-en, nem telefonon, akkor hogy? Félre ne érts, össze lehetett hozni egy sörözést 100 évvel ezelõtt is, de ha adott a közvetlenebb elérés, akkor miért ne használnád? Ennyi erõvel minek számítógép, régen is éltek nélküle és nem azon törték a fejüket a munkából hazamenvén az emberek, hogy Te jó ég de unatkozom, kéne egy gép.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Prometheus Blog - http://promteam.blogolj.net -
Ez és a fb tulaj nyilatkozata (miszerint magasról tesz a személyes adatok védelmére) is csak azt mutatja, hogy minden ilyen szolgáltatás nagyon ésszel és _elõre_ gondolkodva kell használni.
B propos
Õ meg már beleesett az MSN csapdájába, mert egy csomó mindenkit felvett a listájára, akik nem ennyire toleránsok, mint én, és unos-untalan csetelnének, mert unatkoznak. Ezért sok esetben rejtve van az MSN-en. Akkor meg minek?
Megfigyeltem, hogy sok embernek a telefont is akár rá lehetne kötni a fejére egy sállal, annyit dumálnak rajta. Lényegtelen dolgokért felhívják egymást. Pl bevásárláskor mindenki telefonál, mintha anélkül meg sem lehetne oldani. Nem is tudom, hogy évszázadokon keresztül hogy tudtak az emberek telefon nélkül vásárolni. Gondolom úgy, hogy otthon elõre kitárgyalták, mit vegyen apu a boltban, és azt vett.
Nálam egy 3500 Ft-os feltöltés egy évig kitart, annyit telefonálok. Csak hivatalos ügyben, meg vészhelyzetben, ha orvost kell hívni, akármi.
No, de hadd locsogjon, aki akar, csak ne kényszerítsék rá automatikusan a felhasználóra, mert ez tényleg disznó húzás volt. Egyik nap bekapcsoltam a gépet, felmászok a Gmailre, és már benne is vagyok a Zümmben. Bejelölt nekem 5-6 embert, azoknak a posztjait megmutatta, de engem is megmutatott nekik. Pedig nem kértem.
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
De már megtaláltam, hogy lehet ezt a szart kiiktatni. De nagyon haragszom most rájuk emiatt.
Egyebkent minden netre feltoltott adat alapbol publikus. Ha nincs agyontitkositva, akkor semmi nem garantalja, hogy nem a cnn vagy az index nyitooldalan vegzi par masodperccel a feltoltes utan.
Mi a kurva anyjuknak kell így eldugni? És mi az, hogy egyik napról a másikra szó nélkül megjelenik, és bekapcsol? Nem az, hogy elõbb tájékoztatna az új innovációról, és hogy igénybe kívánom-e venni? Á, dehogy. Bele az ember képébe, és még kikapcsolni sem lehet!
Ezt nagyon elqrták, mint Ferenc testvér!!! <#banplz>#banplz>
Egy ilyen fejlesztés már nagyon kellett a google-nek, mert a sok különbözõ csatornán szétszóródtak az emberek hozzászólásai. A buzz ezeket a csatornákat jól tudja egyesíteni.
https://twitter.com/foodlfg
"belsõ teszt"? "fejlesztõk"? hol él ez az ember?
A "céges innováció" önellentmondás, erre már számtalan példát láttunk. A management célja a profit. A saját fejlesztés bizonytalan kimenetelû, határidejû, kockázatos. Ezért gyakran teljesen abbahagyják, és helyette felvásárolnak a kicsiktõl. Ebben a munkában az informatikusok nem jók, helyettük kiválogatódnak a managerek, akik viszont nem tudják levezényelni a saját fejlesztéseket, mert egyszerûen nem értenek hozzá.
Nem értik mire való a tesztidõszak, nem értik mit csinál a fejlesztõ, a hierarchia legaljára tuszkolják be, alig fizetik, ezért gyakran cserélõdik. így a projektnek sosincs gazdája, gyatra a dokumentáció, fejlesztõk ad hoc összedobálnak valamit, úgy is mindegy, holnap leépítenek, vagy én lépek le.
Az eredményt pedig látjuk, minden Microsoft, SAP, Google, stb. hírben <#nezze>#nezze>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.