• winnie
    kezdjük azzal, hogy a 3d és 3d között is van különbség. már nagyon rég óta láthatsz otthon 3d-t, mint ahogy warezban is.

de a logika tetszik, habár egyszerű: az az olvasott, aki veled egyetért, aki pedig nem, az hülye? (ezzel a gondolkodásmóddal, hogy csak egy igazság létezik, nem lehet mit kezdeni.)

egy olyan cikknél kötöttem az ebet a karóhoz, amelyben arról volt szó, hogy azért nem adják ki az avatart még 3d-ben, mert nincs meg hozzá a megfelelő technológia. a dreamworks is sajtóközleményben közölte, hogy azért nem adja ki 3d-s animációit, mert nincs meg a megfelelő technológia. először el kell, hogy terjedjen, csak utána van értelme kiadni, kampányolni, marketingre költeni. annak nem sok értelme van, ha valamit kihozol nagy csinnadrattával, s utána meg ismét marketingre kell költened.

hidd el, kivételesen amit írok, abban nincs saját gondolat. elég csak elolvasni, mit nyilatkoznak a stúdiók. azt te is el tudod. és már is nem kell fóbiaként azt szajkóznod, hogy a "winnie azt mondta". ne blokkolj le csak azért, mert valamit én írok le, semmi értelme. szóval nem tudom, kinek higgyek: a dreamworksnek és cameronnak vagy neked.

(komolyan, viccen kívül, olvasd el a linkelt cikkedben mit írnak és olvasd el, hogy én mit írtam anno abban a topikban, ahol nem bírtad a nyomást:) "majd, ha 1-2-3 év múlva ELTERJED a házimozizáshoz alkalmas technológia, akkor kijön,". cameron iterjúKban pontosabban is meghatározta, hogy a dvd után 6-8 hónappal tervezi a 3d-s verziót. az pedig erősen 2011.)