Te teljesen hülyének nézed az embert! Esküszöm, azt hiszed hogy ide valami gibbonok járnak postolni akik valami csoda folytán megtanultak gépelni!
1: warez? Egyrészt ismerem az open source fogalmát. Másrészt magyarázd meg nekem, hogy egy vírusmentes crackelt exe indítófájltól hogy a büdös ... életbe lassul le a windowsom maga x hónap alatt, miközben nem is használom azt a bizonyos programot? Sehogy! Vagy első használatra már, vagy sehogy!
2: Rendszer visszaállítás kikapcsolásából nem tudom hogyan következik neked egyenesen az _összes_ "önvédelmi funkció" kikapcsolása, nem mintha bővelkedne benne a windows xp ... 2001 óta egyetlen egyszer nem használtam a rendszervisszaállítást, és soha nem állt fenn olyan helyzet, hogy szükségem lett volna rá. A több mint fél gigabájt tárhelyre amit lefoglalt az anno 20 gigás merevlemezemből, na arra már annál inkább! Windows XP alatt meg még nem láttam a saját gépemen kék halált, csak mikor elszállt az egyik noname memóriamodul a gépemben mikor még másik gépem volt - aztán vettem kingstont és még mindig köszöni szépen jólvan öcsém gépében -! Ennyit a kikapcsolt lapozófájlos fagyogatós teóriádról!
3: Még a photoshop is rávehető hogy működjön swap nélkül, habár nem szívesen teszi. Innentől kezdve amelyik program nem képes/hajlandó rá, azt nem is találom érdemesnek arra, hogy foglalkozzak vele. Maya például ezt csinálta, cseréltem is le Blenderre. Azt még ráadásul warezolni se kell mert open source.