• sathinel
    Elárulom hogy Uk-ban is drágább a mac minden más gépnél. Nézz szét lenovo vagy akármelyik gépnél. Talán Alienware lehet olyan áron mint a mac de hát azok meg már aki ért hozzá jobbak mint a mac. Lehet hogy az USA-ban olcsóbbak de itt még mindíg szinte az a helyzet mint otthon. Ha megnézed a hardware-t akkor ugyanazt majdnem fele annyiért kapod meg. Ha jobb minőségű erőgépet építessz, akkor lessz kb egyen árban de akkor meg már mindenben jobb mint a mac. A mac előnye a sok divatemberke. Elég sok mac-el találkoztam és egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet. Működik de nekem működik a win és amire használom a linux-is. Ok nem buherálom mert nem játszok alatta de elég jól elvoltam vele.

Mac-et összehozni win, linux, vagy más rendszerekkel na ott már néha rendesen leanyáztam az Apple-t.

Ha valaki megint azzal jön hogy egyenárban vannak akkor kérem mutassa meg mivel van egyenárban mert én még nem láttam ilyesmit. Lehet hogy amerikában sokkal olcsóbb? Az fura lenne mert neten is lehet rendelni és sokan itt símán az USA-ból rendelik meg és még így sem veszem észre hogy olcsó lenne.