Új licitálós oldal
-
puntogo #980 Csak egy picit vissza térnék a jogi részekre. Párat telefonáltam, és a bexa nevű oldal azért nem üzemel, mert ÁFÁT igényelne vissza, és Apeh azt vizsgálja, ezt leves úrnak írnám, mert megint rémtörténetek kezdődnek. Már régebben írtam a yoodli nem esik bele a szerencsejáték fogalmába, mivel megnyitod az oldalt és a kereset terméket kiválasztottad, rá nyomsz a (megveszem most) gombra és kész. Vásároltál egy terméket a web áruházukban. Yoodlinál szerintem, (de már ezt is le írtam) a licitálási lehetőség jelenti az AKCIÓT, amivel nap mint nap találkozunk boltokban.Mert ha licitálsz 10%-tól akár 90%-ig akciósan viheted el a terméket.Szerencse játékoknál bukód a pénzed, így van? Itt nem, mert a (kreditekért)megvásárolod a terméket vagy 100% áron vagy akciósan.Így vagy úgy de a pénzedért (kreditekért)megkapod a kiválasztott terméket.Hogy te melyik utat választod az a te döntésed.De talán HATOSFOGAT vagy 10S fejezte ki aggályát, mert hogy az utalványok akkor nem lesznek? Na igen az utalványra én sem tudom mi a helyzet mert ott nem tudod megvenni, nincs piros gombocska. Mondhatnám azt is, hogy ez egy be nem zárt kiskapu.De én úgy gondolom ezeket a problémákat majd a jogászaiknak kell megoldani és nem nekünk.Inkább örüljünk hogy van ez a lehetőség, mert ahogy elnézem, kevés az a vásárló köztünk aki (megveszem most) gombot akarja használni.Mindenki annak reményében kezd licitálni, hogy a bolti ár alatt megtudja vásárolni a kiszemelt árut.Persze vannak olyan esetek, hogy többen is leütik, a terméket, mint ahogy én is tetem már többször is, meg mások is tették. Szóval vitázhatnánk itt év végéig a jogi részekről de nem látom értelmét mert tudomásom szerint nem esik bele a szerencse játék kategóriába és itt már valaki mintha írta volna, nem tudhatod hány feje van a sárkánynak és mekkora tüzet tud okádni. Vásárolni kell,vagy teljes áron vagy licitálva,mindenkinek saját belátása szerint, Azt már tudjuk, hogy akadozva is de az áruk megérkeznek,számlát is küldenek, és még nyerni is lehet. Szerintem a lehetőséget addig kell kihasználni amíg adót. Sony PS3-hoz semmi közöm mert nem is arra licitáltam, megint össze csúsztak az oldalak. Én múltkor ugyan így jártam az asztali Acer gépnél, én voltam automatán és még is más nyerte meg. Persze másnap törölték, gondolom a sonyval is ezt teszik.Tegnap reggeli bosch h.robotot is eltüntették valamiért. Szerintem a yoodli hibákra figyeljünk és ne a jogi kérdésekre.Üdv::puntogo= ramszesz