Új licitálós oldal
  • kalap008
    kedves bub01, amennyiben félválról kezeltek (eddig nekem kedvesen irtak a supportról, de ez nem jelenti azt hogy mindenkivel igy tettek)megértem hogy haragos vagy , de mivel magyarországon nicsen jogbiztonság, még normális jogértelmezés sem (mint erre többen is utaltak) igy nehéz pro és kontra igazságot tenni, és az aluldiszponált hatóságok nem is tudnak csak beleszarnak a ventillátorba...
    szerintem mindenki jobban jár mind anyagilag, mind erkölcsileg magyarhonban ha egymás között játszák le a meccset, mint ha arra alkalmatlan külsö személyre bizzák, és a kedves hatóságok (mert erre gondoltam nem rád akinek panasza van), nem rontják el mások játékát... arról nem is beszélve hogy egy esetleges peres ügyben egy birónak fogalma sem lesz mit kezdjen pl egy olyan rövid de velős magyarázattal akár amit hatosfogat irt, de ha ráérsz biróságra járni, ahelyett hogy kárpótlásul kérnél egy tv-t , aztán itt megosztanád az eredményedet a forumon, azt hiszem ha sok hasonló ügy lenne a cégnek sok tv kellen szétosztania, igy még jobban igyekne hogy rendbevágja azt a krva programot, ha meg nem sikerül rendberakniuk, akkor szerintem adják fel...:)
    Nekem egy komoly ingatlanportfoliom van a belvárosban, és ha egy üzletnek, ami nyilván társasházban van meg akarod változtatni a tevékenységi körét akkor kell a lkakók hozzájárulása... és hát érdekes tulajok kandikálnak ki ilyenkor a strómanok mögül ugyhogy néha kár erölködni, itt sem tudhatod kibe botlasz bele, nem feledd viktor apánk sem nyult az igazi nagykutyákhoz csak a férgese hullik...