Yoodli

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem azért vannak az autolicitek, hogy elhúzzák a mézesmadzagot. Ha a licit 5% vagy 10%-ról indulna, akkor nem pörögne órákig olcsón az adott termék, licitálásra csábítva. Gondolom ezért is engedik néha nagyon hamar lecsapni.

Mindenesetre ez megint egy olyan dolog amirõl tudjuk, hogy van, pedig nagyon nem szabályos... Ha egyszer oda juthatnánk, hogy ilyesmik nélkül is mûködne ez az ország, akkor egy sokkal jobb helyen élnénk. 😉
Ja, kimaradt: Gratulálok mindenkinek a nyereményeihez. 😊
Sziasztok!
A magam részérõl örülök, hogy 1-2 "nagyobb" nyertes is regisztrált és ír ide. Annak még jobban, hogy õszintén. Leglább látszik, hogy nekem (aki egy másik kategóriát képviselek itt is és a yoodli-ban is) mire van (vagy nincs) esélyem. Azt már észrevettem, hogy mikor kell kiszállni, majd meg szeretném tanulni, hogy mikor érdemes beszállni, hogy valami komolyabbat is nyerjek (eddig egy varrógép jött, de az nagyon kellett). Mindenesetre nekem nincs pár ezer Ft-nál többem zsetonra, úgyhogy azt hiszem, maradok az olcsóbb termékeknél, bár ott a leginkább kiszámíthatatlan, hogy mikor ki jön és meddig marad bent (Legutóbb a robotgépre mentem rá, sajnos, túl korán. Már egyedül voltam auto-n, amikor jött valamelyik nagyobb név, két kör után ki is szálltam, úgyhogy viszonylag olcsón megúsztam.)
Puntogo felvetése teljesen jó, hogy induljon magasabbról a licit, de szkeptikus vagyok, mert úgy nehezebb "eladni" az oldalt. Bár, ha megfelelõ számú aktív felhasználó van, akkor lehet, hogy ésszerû lenne bevezetni.
kalap008nak. Ha tudsz vegyél aranyat mert forint nagyon labilis, az euro+dollár megy nagyon felfelé. Szlovákoknál még egész jó ár volt tegnap.
igen.gép közelben voltam, leállítottam az automatát és után még nyomtam néhányat amíg el nem értem a 100%-ot
Igen be ugrott. Ott azt nem értetem, mert én is arra gondoltam hogy telibe kell elvinned,de az automata után még licitáltál egyet kettõt talán.
ANTIyoodli:Szerintem ez egy igazán jól sikerült záróakkord volt. Innen lehetne folytatni civakodás és sértések, sértõdöttségek nélkül. Valóban voltak, vannak a yoodlinak hibái, de rendben megszûnni látszanak…
puntogo: neked is köszönöm (HP). Semmi gond szívesen megmondom, de nem az, hogy mikor nyertem, hanem, hogy mikor vettem 😊 (sajnos teljes áras volt már nálam és tovább nem licitáltam ) végén peach vitte el április 10-én.
nekem8. Gratula a HP touchsmarthoz, jókor jó idõben.Én is kinéztem de azt hittem át csúszik mára, ezért nem nagyon foglalkoztam vele.Én bizti megtartanám, mert az asztali azért más, mint egy laptop.Ha meg engedsz egy kérdést? Ez személyes, tudom hogy bár mit mondhatsz írhatsz,nem akarom ki írni, de a laptop-ot,04,20-án nyerted? És ezt csak azért kérdezem mert nem látom értelmét hogy ütközzünk. Mert eddig is egy bizonyos személyre szándékosan nem licitáltam. Kérlek ne vedd tolakodásnak,lehet hogy totál rosszul érzem.Üdv Puntogo
puntogo: itt a legfõbb probléma szerintem az, hogy bárki bármit tud mondani a másikra. belátom, te csináltad jól amikor (igen emlékszem rá) átváltottál csak read only módra. bármit mondtál ki lehetett forgatni (pl hogy minek neked az 5. porszívó, vagy a x. tv)

remélem mindenki nyer elõbb utóbb ahogy írtad is, csak az a kérdés milyen áron....

lehet, hogy tényleg nem csak olyan sokat a Yoodli?

ANTIyoodli: Tisztelt yoodlizók. Szeretném felhívni mindenki figyelmét hogy ne használják a puntogo nevet mert az ip címbõl úgy is kiderül hogy nem én játszom. Na én ezt írtam és nem amit te itt leírtál. Csak a pontosítás miatt. Az hogy nekem milyen kapcsolatom van, e-téren nem ide tartozik. Egyébként yoodlisoknak is írtam az esetek miatt, és igen természetesen õk látják legelõször. Szerintem kalap008 te félre érted, bár javaslom kalap008-nak azt nézze ki mondja az idiótát. Egy anonim valaki.Kalap008 szerintem nem az erõre célzott, hanem a szemtõl szembeni dolgokra. Én kaptam itt hideget meleget egy pár embertõl, talán emlékszer rá, mondtatok rám minden sértõt elég durvákat is. Írtam nagyon szívesen megadom a számomat,persze nem itt, csak hogy szemtõl szemben megvitassuk a dolgokat és nem az erõ fölény miatt,pl: miért kellet 5 porszívó. Na mindegy én már túl léptem. Az a lényeg hogy itt szép lassan mindenki nyert, vagy nyerni fog, és a te véleményedet senki nem veszi komolyan.De azért írjál, mert eddig is az egész családomat és engem is jól mulattattál. Üdv.
kalap008: köszönöm a touchsmart gratulációt. Megírom, hogy milyen ha megtartom. Ugyanis az asztali PC-m csereérett, egy nagy verseny után én maradtam alul és elvittem teli árban egy laptop-ot, de már akkor is kinéztem ezt a HP-t csak nem volt licit közelben. A laptop-ot én praktikusabnak tartom, de túl szépnek és "smart"-nak tûnik ez a HP, ígyhát meghírdetem mindkettõt és amelyik megmarad azt tartom meg.
kalap008: igen bosszant ha valaki nem a véleményét hangoztatja, hanem tényként beállítja a gondolatát, úgy hogy semmi bizonyítéka nincs rá. én nem mondtam rád, hogy csaló vagy, meg hogy robot, meg azt sem hogy ha ennyire véded a yoodlit akkor tuti az alkalmazottja vagy. pedig logikus lenne... de hát mind1

kalap008: továbbra is fenntartom a véleményemet idióta vagy. de kiegészítem pár dologgal
1. nem mondtam hogy a Máltaiaktól vagyok. puntogó vetette fel kicsit cinikusan
2. most veszem észre, te tényleg vállalod a neved, címed, személyedet. jah mégsem. ajaj ez is öngól
3. továbbra sem vagyok a fruli alkalmazottja (kénytelen vagyok egyértelmûen fogalmazni, célzást, poént nem érted)
4. fenyegetésedhez akkor bejött a testi fenyítés. tipikus "emberi" megoldás. ha elfogynak az érvek marad az erõ...
5. nem csak fruliról, hanem errõl a licitálós oldalakról vélemények (van benne fikázós is):
http://www.jogiforum.hu/forum/21/19979
http://prohardver.hu/tema/www_fruli_hu_aukciok_licitalas_uj_termekekre_akar/hsz_51-100.html
http://hup.hu/node/72078
http://www.balulap.hu/index.php?pt_id=95
http://www.antilicit.com/hasonlo-oldalak/

stb, stb... rengeteg van. részemrõl ez a téma lezárva, nyugodtan írhatsz nem fogok reagálni rá. az életben nem fogunk találkozni. remélem.

stpete: köszi az infót.

puntogo: nyugodtan hiheted, hogy konkurenciától vagyok, bebizonyítani úgysem tudom. te véleményed, én csak leírtam a véleményemet. a fórumoknak pont az lenne a lényege, hogy információt cseréljenek az emberek. nem a fikázás. bár mivel gyakorlatilag anonim a dolog, bármi megtörténhet.

további jó licitálást mindenkinek

antiY-egyébként nem érzelemmentes megszólalásod éppen azt bizonyítja, hogy van vmi a dologban
antiyodli, kösz az idiótázást, de inkább személyesen legyen nagy szád és ne itt arcátlanul (remélem érted ezt az elírást😊- hogyne értenéd hiszen nagyon okos vagy😊, a magyarázatod nem állja meg a helyét, mivel a videódat már február elején felraktad és ha Te a Máltaiaktól vagy , mint ahogy puntogó ezt feltételezi, akkor inkább antilicitportálnak kellene hívni magad, valamint legutóbbi hozzászólásodat kivéve a hangnemed inkább kocsmai bölcselkedésnek lázításnak, hatott nem pedig egy fórumozó közösség épülésére mondott véleménynek, az elméletemet 582 alatt találod ha érdekel, gondolom nem de ez mellékes.
egyébként itt ha akarod nem vesznek el a tétjeid, mert van megvétel gomb, míg az általad 😊 külföldrõl üzemeltett frulinál nincs, lehet hogy kiszállítás sincs, ennek ellenére fikázós oldalt a fruliról nem találtam egyet sem, ha te igen rakd fel a linket
Puntogó, tudsz vkit aki ip címet le tud vadászni?
Ez bármikor hasznos lehet ezügyben akár mailon értekezhetnénk, elõre is kösz
nekem8 gratulálok a touchsmarthoz, ha megtartod, megírhatnád, hogy milyen a gyakorlatban
ANTIyoodli: Na végre ez most normális és korrekt volt. De még nem gyõztél meg a konkurencia elméletemrõl.Bár nem is kell. Látod én nem azért írok ide hogy sértegessek bár kit is.Ip címre már le írtam honnan lehet tudni. Rena9 érezte jól.
Szia ANTIyoodli!
A névátírási lehetõség megszûnt. Nem lehet módosítani, csak a saját nevet, címet és az elérhetõséget.
puntogo: természetesen nem a máltai szeretetszolgálat vagyok. nem kérem tõled, hogy olvasd végig az összes hozzászólásomat inkább összegzem.

- 2-3 hónappal ezelõtt akadtam a yoodli-ra, egybõl lehetõséget láttam benne. csak figyeltem és készítettem egy kezdetleges programot, ami licitálási trendeket, idõpontokat, összegeket stb figyel egyszerre 10 terméknél (természetesen bármennyire bõvíthetõ lenne). Célom az lett volna vele, hogy "megismerjem" a licitáló szokásait (tehát ha olyan ellen nem licitálok aki elõtte már 10x végigment teljes árig, mert biztosan nem fogom pár kreditbõl elvinni a terméket stb)
- az elején nagyon sok furcsaság volt, visszavont licitek, rendszerhibára hivatkozva, meg gyenge szerverre. én emiatt kezdtem szkeptikus lenni, és Rena9 kivételével gyakorlatilag nem volt aki mint nyertes szólalt volna meg. Majd jöttél te, hogy látod az IP címeket (nem csak ezt mondtad, de nekem ez jött le)
- aztán 1-2x megszólalt egy yoodlis ember, aki pár problémára reagált, de amikor újak jöttek vagy az õ magyarázatába egyértelmûen bele lehetett kötni akkor eltünt
- az elmúlt hónapban jelent meg itt több olyan VALÓS ember, aki nyert. ez bizalmat generál(hat) és jó dolog.

akkor ez a név átírásos dolog megszûnt? vagy mi a pillanatnyi állapot?

Neked is köszönöm, Puntogo. 2 éve akartam már ilyet, de mindig halogattam. Ez a legjobbkor jött a "legjobb" áron
Mellesleg egyet értek a javaslataitokkal de az esélyt mindenkinek meg kell adni, mindenkinek lehet szerencséje. Nem mellesleg lehet, hogy õk a következõ generáció, én pl. ezelõtt életemben nem játszottam ilyet és már 3 terméket nyertem az 5 licitbõl. Szóval én bot vagyok, de a szerencsés bot 😊
Akkor sajnos tévedtem. De biztos lesz még jó fogásod a jövõben. 😊

A nick átíráshoz utoljára még: Én nem kifogásoltam, ha valaki átírja a nickjét. Ha nem tetszik neki, vagy úgy érzi már "sokat szerepelt", stb, tegye nyugodtan. Nekem csak azzal volt bajom, ha ez licit közben történik, illetve, ha valaki olyanra írja át, amivel mások nevét akarja "bitorolni". Szóval, ha a riválisokra akar nyomást tenni.
Köszönöm, nekem8 😊 És megvan a felvevõ, köszi és bocs Kissinger.
FYI:
Amit tapasztaltam azzal, hogy néha kiszállok az auto licitbõl (szándékosan ezért), az az, hogy olyankor elõjönnek a "szellemek". Na az vicces. Néha úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, abbahagyom, ha mégsincs ott a sok TV-arcú, de mindig ott van 4-5 user és ujjperctöréssel, leizzadva, dobogó szívvel nyomják a balegeret. Na én ezért játszom 😊 Ezeket a dolgokat látni akkora mosolylöket, mint a bándzsidzsámping. És hát ki nem szeret nevetni?
Most megyek dolgozni, mert ezeket ki kell termelni. Megjegyzem, nem a következõ licitekbõl fogom 😊 Bár a telcsit már elnyomtam egy pajtásomnak, mert pont tönkrement az övé, szóval lehet, hogy egy telefon-aukción még találkozunk.
Az automatánál én biztos úgy állítanám be, hogy pl.: 65.000 Ft os terméknél 600-650 kredit, és persze figyelném, mert ilyen összegnél már nem játék a túlcsordulás. Szerintem buli, hogy más is nyerhet, miért akarjak neki rosszat? lsd. nekem8 HP. Idõben kiszálltam, elkönyveltem egy 50e-s veszteséget és ittam egy (két) sört, majd alvás. Másnap enyém volt a TV 😊 Inkább abba öltem az energiát. Megérte... nem?
hatosfogat: Tudok olyan oldalt ahol nincsenek, az elejétõl fogva játékosok vannak egy max két óra alatt le zavarjuk a licitet. De ott vagy nyersz vagy bukó a pénzed, nincs más lehetõség.
Igaz helyeslem, részemrõl rendben.
Hatosfogatnak igaza lehet. Osztom a véleményét!
Proudie! Gratula a dvd-hez most már ünnepelhetsz.Azt hiszem egy picit hozzá járulta egy tízest beletoltam. Nem baj jön egy samsung majd talán azt, ott már résen leszek.
Puntogo: Ha valamit érdemes lenne javasolni, az az, hogy ne indítsanak botokat. 😊
Szia hatosfogat!
Sajnos tévedsz, de vissza tudod keresni minden megnyer aukciómat. Idáig 3 telefont nyertem, egy Sony Ainot, egy Nokia X6, és egy Samsung I5700. Mindegyik sokba került. Április 1-én kezdtem a Yoodlit de már közel egy millát költöttem. Ha ez így megy tovább...
Üdv, proudie!

Gratulálok a dvd felvevõhöz. Én is terveztem, hogy beszállok, de túl nagy volt a forgalom körülötte tegnap este. 😊

A jövõre nézve hozzád is és más licitálókhoz is - nekem8, ramszesz, rena9, kalap, és bárki aki még idejön majd beszélgetni - lenne egy kérésem: Egyezzünk meg, hogy futó vagy jövõbeli licitrõl nem beszélünk amíg le nem zárult. Ezt a fórumot mások is olvashatják, akiket egy itt folyó beszélgetés befolyásolhat. De nem csak másoknak, nekünk is fontos lesz ez, mert ahogy nézem, idõrõl idõre óhatatlanul egymás ellen is fogunk licitálni.
Bocs igaz, most hogy írod, kevertelek.
Én eltudom képzelni hogy úgy járt mint én, automatát túl állítottam, vagy benne van hogy csak azért is. Ezért írtam már, hogy több játékosságot kéne belevinni a licitekbe.
Szia nekem8! Na, a végén még minden rendszeres yoodli-zó összegyûlik itt. 😊 Gratula a touchsmarthoz, szép nyeredmény, jó áron! Ne szerénykedj, nem ez az elsõ jó árú nyereményed, emlékszem volt egy komoly telefon is amit pár százasért vittél el. Emlékszem, mert lekéstem a licitjérõl. 😊

Sonaj esetét én sem értem. Hacsak nem azt történt, hogy vakon berakott egy halom licitet, aztán nem tudott ott lenni végig.
Puntogo, lepke nem voltam. gabe voltam meg zsuli. Szerintem nem baj ha 0-ról indulnak a licitek vannak olyanok akiknek sikerült pár tíz, száz forintból elvinni cuccokat.
Bocsi nekem8-nak írtam
Kedves Proudie! Gratulálok! Happy Birthday to You!
Üdv: Én személy szerint örülök hogy írtál, ugyan úgy ahogy többiek örültek annak hogy én is megszólaltam.Az árakról nekem is az a véleményem hogy magas, de yoodli mentségére legyen mondva, itt van az a lehetõség ( megveszem most )ami más licit oldalon nincs. Igen láttam voltál te lepke is, meg még egyszer kétszer volt más is a neved. Engem nem zavart mert a lehetõség adva volt, te meg éltél vele.De ezt a kérdést hatosfogattal kibeszéltük, ezt a yoodlinak kellet rendbe tenni, ami meg is történt. Én még azt is javasolnám a YOODLISOKNAK hogy a licit ne nulláról induljon, inkább induljon értékének a 5 vagy 10 százalékról és botoknak nem kéne órákig egymással küzdeni.Mert ugye úgy sem szállnak be a visszatérõ játékosok, meg akik már kicsit is jártasak az oldalon. Mit szóltok az ötlethez?
Kiegészítésként a legelsõ levelemhez, nem tudtam a Yoodlis Nick nevemen beregisztrálni ide mert már foglalt volt 😞
nekem8
szia!
Pedig már gondolkodtam, hogy beszállok a DVD felvevõbe, de nem teszem 😊 sok sikert hozzá!
Köszönöm a gratulációt, ez az egyedüli termék amit sikerült ár alatt meg vennem/nyernem.
Sonajt is elragadthatta a játék szelleme... számomra is érthetetlen.
Kedves ANTIyoodli! Nem sértegetni akarlak,de kérdezném minek írogat az ember olyan dolgokról,amibe nem is vesz részt. Mert azt írtad, te nem játszol ha jól emlékszem.Akkor te nem FRULI alkalmazott vagy, csak simán a máltai szeretet szolgálatot képviseled itt?
Hello,
Hát igen... Elõbb utóbb mindenki rátalál a fórumra. Én is a héten akadtam rá. Gratulálok a HP-hoz, nagyon tuti cucc. Kb. ugyanannyit toltam bele én is, mint Te, de úgy voltam vele, hogy nem veszem meg teljes áron, hiszen azzal többet buknék, mint így buktam. Ha most vennék egyet olyan helyen, ahol normál áron adják (kb. 200e), fognék egy keveset.
Azt vettem észre, hogy nem mindenesetben van szükség a termékekre, de néha nagyon nehéz ellenállni, mint pl. most a DVD-felvevõnél. Mivel ezt szülinapomra tervezem átadatni magamnak a családdal. Persze nem biztos, hogy Kissinger leáll, de az neki nagyon drága lesz 😊 Már így is a felsõ határt súrolgatja.
Én ezt az egészet egy jó (drága) játéknak fogom fel, mivel nagyon tudja pörgetni az adrenalint, de ennyi. Mindig azt mondom, hogy jöjjünk ki 0-ra és akkor nincs gond. A szerencsejáték-függõségre hajlamosak óvatosan játsszanak, mert tényleg elõhozza az emberbõl a "na majd most visszakeresem" érzést. Bár tudjuk, hogy ez nem szerencsejáték, de az érzés ott bújkál.
További sikeres JÁTÉKOT kívánok mindenkinek.

Ui.: Nem értem, hogy Sonajnak miért érte meg kb 5000 Ft-tal magasabb áron megvenni a kamerát, mintha leütötte volna idõben, de remélem senki nem játszik úgy, hogy "azért is megmutatom" és nem hagyja a másikat "nyerni"!!!
P.
Sziasztok mindenki!
Én mostanában akadtam erre a fórumra, vagyis hétfõ óta próbáltam be regisztrálni,
de csak ma sikerült egy másik e-mail címmel, mert valahogy nem szereti a citrommail-t a rendszer.
Olvasgattam a hozzászólásokat, és én is használom a Yoodlit. Nyertem már több dolgot, van amit teljes
áron vettem meg,
van amiben benn maradt nem kevés pénzem, és szinte kivétel nélkül amit sikerült megnyertem elég
sok pénzt kellett, hogy bele toljak, mondhatni olyan áron vettem meg amit megvehettem volna máshol is.
Egyedüli kivétel a tegnap elõtti nyereményem aminek igazán örülök, na az sem pár ezer forintból mint
egyeseknek de hát a szerencse az már csak ilyen! Szerintem is a Yoodli "bolti" ár mércéje magas,
de hát ezt tudtam már a licitek megtétele elõtt. Az elején elég szkeptikus voltam, nem gondoltam,
hogy valóban lehet nyerni bármit is, de pozitívan csalódtam. Amiket megnyertem mindig azt kaptam amire vártam, amit valóban hirdettek.
Számlával , garanciával stb.
Az elején volt némi vitám a Yoodlival mert az ASZF-ben nem volt egyértelmûsítve egy "kapu", amit
késõbb kijavítottak, kicsit bosszús is voltam miatta, de alapjába véve nekem nincsenek rossz
tapasztalataim. A nick nevemet a Yoodliban én is változtattam 2 x mire maradt a mostani,
de soha nem más vagy valakire hasonlító névre. Én is észrevettem a lehetõséget és éltem vele,
de nem megtévesztésbõl vagy rosszindulatból, hanem "babonából" gondoltam más névvel szerencsésebb
lehetek 😊 Voltak számomra is érdekesnek tûnõ dolgok amiket jeleztem a Yoodli felé
de helyre tették
a dolgot és logikusnak tûnõ magyarázatot adtak. Mindenesetre jó volt olvasni itt
olyanokról akikkel a licitek közben találkozik az ember és valós élõ személyek!
Mindenkinek sok sikert és még több nyereményt kívánok!
nekem8
Anti: amikor azt mondod, hogy "nyugodtan bújj a saját magad által felépített hazugság mögé", akkor nem ismersz egy kicsit magadra is? Mert te sem tudod bizonyítani a yoodli "bûnösségét", mert szerintem nincs is, csak te állítod...
persze, persze. épp most végeztem a karbantartással. idióta!
nyugodtan bújj a saját magad által felépített hazugság mögé. szép munka. grat. még "szerencse" hogy a poént sem érted... mit is lehet várni egy yoodli bérenctõl...

a fruliról lényegesen több írás (fikázás) van, igaz elõbb is indult mint a yoodli.

Ó igen antiyoodli, nagyon gyerek duma, a fizudért Te szólj a Te fõnökeid, ne mond, hogy magadtól csupa ráérõ idõdben fikázol vmit amit nem akarsz használni, még videót is felraktál róla a netre
csal a fruli hazug banda...😊

kalap008: dejó már FRULI alkalmazott is vagyok. kérlek szólj már akkor nekik, hogy alkalmazottaknak fizetés is jár!

én nem lejáratni akarom a yoodlit, csak elég sok furcsaság volt. manapság nem követem, néha feljövök ide és elolvasok pár hozzászólást. yoodlin nem licitáltam és valószínûleg nem is fogok.

más terveim vannak...

Ezzel IS. Ráadásul ez is valószínûleg egy bug, vagyis kiskapu.
Este (zárás elõtt) megyünk mindketten autoliciten, majd töröljük. Eszerint akié az utolsó licit, másnap reggel az viszi. (?)
Egyébként ezzel érdemes lenne kezdenie valamit a yoodlinak, mert elég hülyén néz ki, hogy nyolc órán keresztül ki van írva hogy szünetel, majd egyszercsak licitálási lehetõség nélkül lezáródik.
Jaja. Valószínûleg a két licitáló törölte az éjjel az autolicitjét, mert nem ért rá reggel.

De a TV licitje így is rosszul futott le, mert volt egy gépi licit 12 másodperccel 8 után. A "licitálok" gombnak fél percig elérhetõnek kellett volna lennie, de egy pillanatra sem élt.
Nem tudtam gép elõtt lenni, úton voltam. Nem tudom mi történt,pedig tegnap én is áldoztam a tv-re.Mire rá tudtam nézni lezárult. Pedig úgy láttam tegnap sokan voltak a Samsungra, ezért nem is szálltam vissza tegnap este.Én nem igazán értek a számítás technikához, de lehet hogy pont most fogyott le mind a két tételnél egy-egy játékos kreditje?