Új licitálós oldal
-
puntogo #934 Kedves bub01! Yoodli oldalról írj nekik mert én azt tapasztaltam arra hamarabb reagálnak, de szerintem itt is olvassák.Én nem láttam a licitet, de én már nem egyszer jártam így,elvettek, sőt olyan helyzet is volt amibe semmi érdekeltségem sem volt, csak simán néztem és lezárul,azaz még is ment tovább.Hatosfogat el tudja pontosan magyarázni hogy mitől fordulhat elő ilyen,de amit nekem is írt én azt tudom mondani neked.Tudom szar érzés mert én már át éltem egy jó párszor. De ha most pereskedsz attól még nem lesz tévéd,és szerintem az önérzeted nem lesz se jobb, se rosszabb, és mint tudjuk magyar földön vagyunk és én pl: autóbalesetben frontálisan nekem jöttek,bizonyíthatóan, totál jogosan 5 évig egyezkedtem pereskedtem mire per vége előtt megegyeztük peren kívül.Én azt ajánlom per helyet kérj valami fájdalom díjat amiért lemaradtál a licitről önhibádon kívül.Persze ne egy porscheét kérj. Ahogy 10S is javasolta, írj még és biztos fognak reagálni.Remélem Hatosfogat majd le írja neked mert ő keni vágja, lezárt történetek lehetséges verzióit. Üdv: p