Új licitálós oldal
  • gateye
    Én is azt gondolom, hogy ma a yódli bemutatta, hogy olcsósítás irányába is tudja módosítani azt az algoritmust...
    A szokásosnál tényleg olcsóbban keltek el a mai cuccok, eddig ismeretlen nevek szálltak be, sehol egy ismert név, még Andromédát sem nagyon láttam :)
    De lehet, hogy csak úgy járt mint én : mire leültem volna licitálgatni a kinézett termékre, már lezárult :(
    Kíváncsian várom a folytatást...

bubu01: már én is láttam ilyet korábban, a folyamatban lévő licit a szemem előtt lezárult, kiírta a nyertest, majd néhány mp múlva folytatódott, mintha mi sem történt volna... hát nekem is fennakadtak a szemeim :O
    Minden bizonnyal (legalább) 2 külön szubrutin fut : egy a licitidőre(és lezárásra) egy másik a beérkezett licitek feldolgozására. Úgy tippelem, ezek nincsenek mindig teljesen szinkronban egymással, ebből adódik jónéhány furcsaság (régebben még több), főleg ha az utolsó pillanatban érkeznek be a klikkes licitek és keverednek az automatával... a screenshot jó ötlet volt, remélem el tudsz érni valamit :)