Új licitálós oldal
  • gateye
    Üdvözlet minden yódlis sorstársnak. Egy ideje már én is olvasom a fórumot, de csak most szántam rá magam, hogy megszólaljak, mert - úgy gondolom - most kezd a fórum(ozók) hangvétele olyan lenni, hogy érdemes legyen beszélgetni. Bizony én is licitálgatok már egy ideje, nyertem is egy-két dolgot (meg buktam is). A felhasználónevemet majd később, hátha kitaláljátok (ill. vannak itt, akiknek jó megérzései vannak). Szóval én is a harmincas éveim végén járok, bérből és fizetésből élek családommal, nem tudok (és nem is akarok) sok százezreket kreditre költeni. Jó dolog, ha sikerül megvenni valamit olcsóbban, de néha sajna lehet bukni is kisebb-nagyobb pénzeket, így aztán az öszesített mérleg már nem olyan rózsás, mint az egy termék megnyerésekor tűnik. De ezt nyilván ti is nagyon jól tudjátok. Örülök, hogy összejöhet itt egy jó csapat, esetleg talán tudunk spórolni egymásnak vagy magunknak néhány kreditnyit... Annak is örülök, hogy több licitáló is visszavett magából a kezdetekhez képest, és "normálisan" licitál (pl puntogo), azonban mindig vannak új jeletkezők, akik a "babérra" törnek. lásd pl. most Andromeda, akinek minden kellene (a kis mohó), ezzel elvéve a "kispénzűbb" licitálók kedvét az egésztől. Egyenlőre ennyit.