Új licitálós oldal
-
puntogo #838 Sziasztok! Az ár mindenkinek probléma, mert ne felejtsük el hogy senki sem ellensége a pénzének (válság van). Ezért kell felvetni dolgokat,meglátásokat, gondolatokat, itt a fórumban.A Yoodlisok is azért hozták gondolom én létre ezt az vállalkozást, hogy idővel profitot termeljen.De ez akár vissza felé is elsülhet ha nem reagálnak az itteni véleményekre. Hamar elterjed a jó vélemény meg a rossz is. Gondoljunk csak bele, azért megy nekik ez a dolog mert 1) lehet nyerni 2) a termékek kicsit késve is de megérkeznek 3) itt a fórum ahol húsvér játékosok és nyertesek beszélgetnek és hozzászólnak.Kalap008 Jól mondta, itt a termékeket már napokkal a licit kezdete előtt megveheted ( utána még 72 óra) teljes áron. Ezért nem szerencse játék. Te döntesz, kell az árú teljes áron vagy élsz a yoodli adta akciós lehetőséggel, ki próbálód magad, és ha szerencsés vagy akár a bolti ár 10%-20%30%40%50%-ért is elviheted. Vagy ha nem jött össze leütöd teljes áron.Józan paraszti ésszel végig gondolva, ez egy internetes áruház, ahol rendelsz, vagy akciós lehetőséggel élve először licitálsz majd vásárolsz, kész ennyi.Ez úton üzenném a yoodlisoknak, ha lehet csak olyan, fotón látható terméket tegyenek fel,ami van is, lehetne egy picit részletesebb a leírása az adott termékekről de ezt már Hatosfogat is kérte. Én be megyek a boltba, sajtos kifliért, elfogyott, nem biztos hogy jó a vajas kifli helyette,bár majd nem ugyan az,( kifli kifli), ezért tovább megyek másik boltba ahol friss meleg sajtos kiflit kapok.Termékcsere ajánlás jó dolog,de nem tartom szerencsésnek, de most nem fejtem ki miért. Üdv: puntogo