Új licitálós oldal
-
hatosfogat #827 Puntogo: Kösz. Öcsém délelőtt mesélte, hogy este 2 termékre is majdnem egyszerre kezdtetek licitálni, így amikor látta, hogy te autot indítasz a felvevőre, átment a laptopra. Egyébként büszke magára, mert szerinte te vagy a legügyesebb licitáló, így nagy szó, hogy eltalálta ugyanazt a ritmust amit te. :) (Megjegyzem, itt kisöcsizzük, de azért ő már inkább nagy kamasz. 18 éves, vaterázik, "bizniszel" a haverokkal, szóval egyáltalán nem egy kis kölök.)
Az árak pedig szerintem egyre magasabbak. Nem tudom, hogy azért-e mert nincs elég bevétel, vagy mert megnőtt az étvágy, de határozottan emelkednek. Ha így folytatódik akkor a "megveszem" nemsokára irreális opció lesz. Ez azért furcsa, mert szerintem a yoodli addig tud "valós" (vagy nagyjából valós) licit site lenni, amíg ez az opció működik. Ha irreálíssá válik a megvétel, akkor az emberek óvatosabbak lesznek, nem licitálnak annyit, és akkor még inkább el kell "durvítani" azokat az algoritmusokat... Onnantól pedig már színház lesz nem licitoldal.