Új licitálós oldal
  • hatosfogat
    Ezek jó ötletek!

Yoodli.hu: Én most csak annyit tennék hozzá, hogy jó lenne, ha a termékek melletti információkat inkább az információ értékük alapján állítanátok össze. Hogy egy példát mondjak, a legtöbb telefon mellé részletesen be van másolva egy csomó tenchikai adat, amit bárki bárhol meg tud nézni, viszont a termékhez járó garanciális feltételek nem. Mert van amire 2 év, van amire 1 év a garancia például. A most futó óráról pedig nincs más, mint egy x számjegyű számsor. Kerestem a gyártó oldalán a számsor alapján, de sehol semmi. Pedig nagyon nem mindegy, hogy milyen anyagból készült, automata vagy kvarc, milyen üvegje van, stb. És pl., hogy működik a garancia ennél? A Samsungnál nem érdekes, ott tudjuk, hogy van szervízhálózat, de egy ilyen, nálunk viszonylag ismeretlen óramárkánál fontos lenne. Aztán jó lenne, ha biztos lenne a licitált termék színe. Gondolom már raktáron van a termék, így nincs akadálya, hogy legalább a nyertes a kiírt színben kapja meg a terméket.

De mondok még ilyent. Például a játékkonzoloknál fontos információ, hogy milyen verziójú szoftverrel van ellátva. Nyertem már PSP-t, de elég "sötétben tapogatózós" módon, mert árban 20%-ot jelent ha ilyen vagy ha olyan verziójú a szoftvere. Készülök még konzolra licitálni, és ugyanez a problémám. (Persze ez utóbbi lehet, hogy csak az én problémám, mert nekem "ki van adva", hogy milyen verzióval vegyem. :) :))