Új licitálós oldal
-
Rena9 #751 Én nem akarok bizonyítani semmit, mert nem én állítottam dolgokat, hanem pl. Atonika, hogy robotok licitálnak. Bizonyítsa be az az igazát, aki ilyet állít. A rengeteg felhasználó közül szerintetek nincs egy pár 100, aki olyan kasu, hogy a veszteségek ellenére is ugyan úgy licitál?? Dehogy nincs! Az, hogy az elejétől licitálnak és egy pár ezer ft-nál kiszállnak, az valószínű, hogy azért van, mert nem éri meg nekik többet bele tenni, mert igazából nincs égető szükségük rá, ha addig bejön jól jár, ha nem, akkor meg megpróbálja a következőnél. Valószínűleg az a stratégiájuk, hogy mindegy mit "nyerek" meg, csak olcsó legyen és gyorsan tovább tudjak adni rajta, pénz legyen belőle. Sokat nem tesznek fel, hogy ne bukjanak nagyot, de ha bejön egyszer, az bőven megtéríti a sok kicsit... Ez lehet a magyarázat.
A másik oldalon nyertem már kreditet, az még meg is van, nem nagyon van időm ülni előtte.. A sógornőm már több száz kreditet nyert, most teszi fel valamire...
10s: ha valaki tele van kétségekkel, akkor miért teszi fel a pénzét???
Lehet szkeptikus, írja le, de tovább lehet lépni, nem kell mindig ugyan azon fennakadni, főleg ha nincs is bizonyítéka arra, hogy yoodli robotok játszanak.