Új licitálós oldal
  • puntogo
    Heló mindenkinek. Én már utaltam előző hozzá szólásomban, hogy lehetne több játékosságot belevinni a licitbe. Amit hatosfogat le írt pont arra gondoltam,idézem : (úgy vagyok vele, hogy akit itt megismertem, az ellen nem szállok be rivális autó-licittel, de ez nem jelenti azt, hogy ha esetleg leáll, akkor ne szállnék be.)Ez én is így és gondolom, és bizonyítva így is cselekszem.És nem azért hogy a jó pofát játsszam el. Én is rá mentem volna a házimozira,de láttam bajban volt így is az u.öcs, de mást is láttam, de majd lesz másik, mint ahogy minden. De egy picinyke gondom azért van. Az én játékos nevem szerintem mindenki ismeri, meg nekem8, atonika, moonwhite névhez tartozó u.öcsi. De minden kötekedés és bántás nélkül PL:hatosfogat meg még egy pár fórumozó játékos nevét nem tudjuk, és kíváncsi lennék hogy aki vizet prédikál, nem e bort kóstolgat. Ne értse félre senki, csak a tisztesség ezt kívánná. Én igaz nem kevés terméket nyertem már,vesztettem, elvettek,de most azt látom át alakult az egész játék menet is.Úgy nézem hiába a jó tanács kalap008 és hatosfogatól a számítógépre, nem lesz időm figyelni a laptopot, meg ahogy látom lesz rajta csúcsforgalom. Szép napot mindenkinek. puntogo