Új licitálós oldal
  • ANTIyoodli
    kalap008: az hogy a program tudja más oldalnak a licitjeit figyelni, gyakorlati akadálya nincs (bár azért az oldal felépítését látnom kell). kérlek válaszd ki melyik oldal legyen, és akkor azt is beleteszem.

elmondhatom még kb 100x is, de akkor még egyszer utoljára. nem vagyok egyik oldal alkalmazottja sem. webes dolgokkal foglalkozom mint programozó. a yoodlival azért foglalkozom, mert nyerni akartam(akarok) vele, de jelenleg nincs olyan termék liciten amit én teljes áron megvennék. Ahhoz hogy olcsón el tudjak hozni bármit információkra van szükségem, mert az addig ok, hogy puntogo itt megszólalt, és gyakorlatilag tudjuk hogy a licitálásainak egy részét tuti végigviszi mert kell neki, viszont rajta kívül sok egyéb felhasználó van akikről semmi információm nincs. liciteket égetni feleslegesen lehet, csak sok értelme nincs.

hatosfogat: ha kész lesz majd úgyis dobok egy linket, akit érdekel az letölti. aki használni fogja az meg látja a statisztikákat akit meg nem érdekel az enélkül licitál.