Új licitálós oldal
-
atonika #694 Rég néztem már be ide, viszont visszaolvasva örülök, hogy kevés kivételtől eltekintve emberibbé váltak a hozzászólások pro és kontra. Aki még kételkedne a bot licitek létezésében, a jellemzőik a már korábbi hozzászólásokban leírtakon kívűl (mindig benyomnak egy bizonyos
mennyiségű licitet, de soha nem nyernek, vagy ha mégis akkor átíródik 100Ft-ra a nyertes licitje), rendre az aktuális lejárati idő előtt 4mp-nél klikkelnek, és ha belép egy korai auto, mikor még a valós klikkelők nem szálltak harcba, akkor ezek a bot licitek mindig csak egyesével váltják az autot, soha nem klikkel kettő egyszerre. Ugye mikor már valós userek küzdenek egy autoval, akkor 3-4-5 is beszalad egyszerre, az utolsók néha már túl is az időn. hatosfogat, írtad a #647-ben és PUNTOGO is egyetértett, hogy jelen és elkövetkező aukcióról ne essen szó a fórumban, hát ez tényleg az adrenalin kergetés szempontjából izgalmasabbá teheti a játékot, viszont másik oldalról nézve, ha tudjuk hogy most nekem8, vagy bárki határozott döntése, hogy bolti árig elvisz valamit, azzal sokat spórolhatnának a többiek, na meg ő is. Igaz, az egydolláros árverés pszihológiai elemzésében is elhangzik, hogy soha nem esett meg az a legésszerűbb megegyezés két fél között, hogy had legyen az enyém két centért, és te is kapsz 48-at. No de botok ide vagy oda, tény hogy a Yoodlin lehet nyerni, ellentétben a frulival. Én is a magam kárán tanultam meg, mikor egyedül benyomtam egy termék árát frulimatával (auto) 6-7 velem szemben klikkelővel, és mikor elfogytam, csak egyetlen klikk jött rám és "mindenki" kiszállt. Nem véletlenül zárulnak ott rendre 1-2 ezer forinton a 2-3százeres TV-k licitjei. Ha esetleg néha felszalad, az azt jelenti, hogy akkor egy hozzám hasonló balek megint sokat bukott. Van ott egy blogra invitálás:"Olvassátok a nyerteseink képes beszámolóit!" És mi van a blogon? Hát semmi.(Ha semmi van, az már valami) Sok szerencsét mindenkinek!