Új licitálós oldal
  • kalap008
    kedves antiyoodli, megnéztem az összes általad lejegyzett linket a legutolsó bejegyzések, amik egyátalán a fruliról szólnak tavaly augusztusiak, a fórumok nem aktivak, kb két hónap alatt kimúltak...
    erről ennyit, persze a többi észrevételemet nem reagálod le, és azt állitod fenyegettelek, ami nem igaz csak arra céloztam hogy egymás szellemi képességeinek megitélése a fórumon keresztül elég nehéz, személyes kontaktban könnyebb.
    bár én a racionalitás elvét tartom mindig szem előtt úgyhogy ilyet hogy idióta vagy nem gondolok rólad, bár ez rajtad már itt is látszik:)
    ahogy puntogó is leirta, az mindegy mit mondanak , a lényeg az hogy ki mondja, kiragadsz egy-két dolgot és arra a saját véleményedet irod, azt hiszem ezen a fórumon te voltál az első aki isteni sugallatból eredően bizonyitás nélküli megállapitásokat tettél és teszel, és ez most nem lesz szép, többen megrónak majd érte: de szerintem köszönd meg anyukádnak a vacsorát, etesd meg a macskát aztán menj be a szobádba fújd fel a guminőt és a devianciádat azon éld ki a nagyfiúkat pedig hagy játszani, te kis beszari