Új licitálós oldal
-
10S #674 Sziasztok!
A magam részéről örülök, hogy 1-2 "nagyobb" nyertes is regisztrált és ír ide. Annak még jobban, hogy őszintén. Leglább látszik, hogy nekem (aki egy másik kategóriát képviselek itt is és a yoodli-ban is) mire van (vagy nincs) esélyem. Azt már észrevettem, hogy mikor kell kiszállni, majd meg szeretném tanulni, hogy mikor érdemes beszállni, hogy valami komolyabbat is nyerjek (eddig egy varrógép jött, de az nagyon kellett). Mindenesetre nekem nincs pár ezer Ft-nál többem zsetonra, úgyhogy azt hiszem, maradok az olcsóbb termékeknél, bár ott a leginkább kiszámíthatatlan, hogy mikor ki jön és meddig marad bent (Legutóbb a robotgépre mentem rá, sajnos, túl korán. Már egyedül voltam auto-n, amikor jött valamelyik nagyobb név, két kör után ki is szálltam, úgyhogy viszonylag olcsón megúsztam.)
Puntogo felvetése teljesen jó, hogy induljon magasabbról a licit, de szkeptikus vagyok, mert úgy nehezebb "eladni" az oldalt. Bár, ha megfelelő számú aktív felhasználó van, akkor lehet, hogy ésszerű lenne bevezetni.