Új licitálós oldal
  • Proudie
    Köszönöm, nekem8 :) És megvan a felvevő, köszi és bocs Kissinger.
    FYI:
    Amit tapasztaltam azzal, hogy néha kiszállok az auto licitből (szándékosan ezért), az az, hogy olyankor előjönnek a "szellemek". Na az vicces. Néha úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, abbahagyom, ha mégsincs ott a sok TV-arcú, de mindig ott van 4-5 user és ujjperctöréssel, leizzadva, dobogó szívvel nyomják a balegeret. Na én ezért játszom :) Ezeket a dolgokat látni akkora mosolylöket, mint a bándzsidzsámping. És hát ki nem szeret nevetni?
    Most megyek dolgozni, mert ezeket ki kell termelni. Megjegyzem, nem a következő licitekből fogom :) Bár a telcsit már elnyomtam egy pajtásomnak, mert pont tönkrement az övé, szóval lehet, hogy egy telefon-aukción még találkozunk.
    Az automatánál én biztos úgy állítanám be, hogy pl.: 65.000 Ft os terméknél 600-650 kredit, és persze figyelném, mert ilyen összegnél már nem játék a túlcsordulás. Szerintem buli, hogy más is nyerhet, miért akarjak neki rosszat? lsd. nekem8 HP. Időben kiszálltam, elkönyveltem egy 50e-s veszteséget és ittam egy (két) sört, majd alvás. Másnap enyém volt a TV :) Inkább abba öltem az energiát. Megérte... nem?