Új licitálós oldal
  • stpete
    Sziasztok mindenki!
    Én mostanában akadtam erre a fórumra, vagyis hétfő óta próbáltam be regisztrálni,
    de csak ma sikerült egy másik e-mail címmel, mert valahogy nem szereti a citrommail-t a rendszer.
    Olvasgattam a hozzászólásokat, és én is használom a Yoodlit. Nyertem már több dolgot, van amit teljes
    áron vettem meg,
    van amiben benn maradt nem kevés pénzem, és szinte kivétel nélkül amit sikerült megnyertem elég
    sok pénzt kellett, hogy bele toljak, mondhatni olyan áron vettem meg amit megvehettem volna máshol is.
    Egyedüli kivétel a tegnap előtti nyereményem aminek igazán örülök, na az sem pár ezer forintból mint
    egyeseknek de hát a szerencse az már csak ilyen! Szerintem is a Yoodli "bolti" ár mércéje magas,
    de hát ezt tudtam már a licitek megtétele előtt. Az elején elég szkeptikus voltam, nem gondoltam,
    hogy valóban lehet nyerni bármit is, de pozitívan csalódtam. Amiket megnyertem mindig azt kaptam amire vártam, amit valóban hirdettek.
    Számlával , garanciával stb.
    Az elején volt némi vitám a Yoodlival mert az ASZF-ben nem volt egyértelműsítve egy "kapu", amit
    később kijavítottak, kicsit bosszús is voltam miatta, de alapjába véve nekem nincsenek rossz
    tapasztalataim. A nick nevemet a Yoodliban én is változtattam 2 x mire maradt a mostani,
    de soha nem más vagy valakire hasonlító névre. Én is észrevettem a lehetőséget és éltem vele,
    de nem megtévesztésből vagy rosszindulatból, hanem "babonából" gondoltam más névvel szerencsésebb
    lehetek :) Voltak számomra is érdekesnek tűnő dolgok amiket jeleztem a Yoodli felé
    de helyre tették
    a dolgot és logikusnak tűnő magyarázatot adtak. Mindenesetre jó volt olvasni itt
    olyanokról akikkel a licitek közben találkozik az ember és valós élő személyek!
    Mindenkinek sok sikert és még több nyereményt kívánok!
    nekem8