Új licitálós oldal
  • 10S
    Puntogo: Én a részemről köszönöm a hozzászólást, és kérném, hogy továbbra se maradj read-only módban. Jobb, ha a dolgokat több oldalról látjuk.
    Ami engem illet: a Yoodli-s nevem nem talált, de nem is hiszem, hogy ismerhetsz onnan, tekintve, hogy egyelőre tényleg csak figyelek, alig lőttem el egy-két licitet. Sajnos, jelenleg tényleg meg kell gondolnom, mire szórom a kreditet, bérből élő közalkalmazott vagyok én is és párom is, bár ez egyéni szoc. probléma. :) Ez magyarázza azt is, hogy mikor írok a fórumba, ugyanis én munka közben ezt nem tehetem (most éppen igen).
    Mivel délutánonként interneten dolgozom, ezért a Yoodli egy ablakban szinte mindig fut, így tudom figyelemmel kisérni a történéseket. Lehet, hogy hibás a stratégiám, de én figyelek, elemzek, és ha úgy érzem, van esélyem, akkor szeretnék beszállni.

Mindenesetre írtál nagyon szimpatikus dolgokat is, és még az is lehet, hogy a magam részéről félreismertelek. :)
    További jó licitálást, és ha valamikor fejedbe vennéd, hogy javítanál a helyesírásodon, jó pénzért szívesen megtanítalak az írott magyar nyelvre. :P (remélem, nem sértődsz meg, ez félig-meddig humor lett volna)