Új licitálós oldal
-
kalap008 #582 hatosfogatnak igaza van, robotlicitekkel a cég nem nagyon nyerne és mi a francnak erőlködnének ilyen hosszú ideig, ha egyszer bukó az egész történet...
szerintem a megveszem opcióval sokan élnek igy nehéz nyereséget kalkulálni, bár ez egy cég belső ügye... én is vállalkozó vagyok, nem szivesen venném ha idegenek a nyereségemet számolgatnánk, szerintem ez egy profitsystem amiben élünk, tehát nem éppen tisztességtelen üzleti magatartás profitot szerezni...vagy hivjam fel Csányi urat hogy a PICK szalámin sok a profit, sok benne szerintem a lejárt kinai disznóhus ócsóbban kéne adni...
de a yoodlira visszatérve annyival mindenképp tisztességesebb , mint egyéb hasonló oldalak, hogy 72 óráig még át tudod gondolni, hogy megveszed e vagy sem - olyan minta swoopo.de, amit én vettem az pl. euronics áron volt, tény hogy a netes ár olcsóbb, de a feltünően olcsó netes árak általában áfatrükközésből jönnek ki, s ha ne adj isten egy ilyen termék javitásra szorul ha lesz aki elküldi gari javtekre, könnyen meglehet, hogy pl Lettországban köt ki ahonnan kb 2-3 hónap múlva kapod vissza...
próbáltam keresni ilyen fórumot a másik hazai aukciós portálról a fruliról és képzeljétel el ....NINCS, miért nincs?
én ott is játszottam, véleményemet egy korábbi hozzászólásban már megirtam,
jó ez a topic, érdekesek változatosak a hozzászólások, csakúgy mint egy-egy jó cikk után valamely neves oldalon, de szerintem az nem fér bele, hogy véleményt formáljunk, inkább csak az hogy mondjunk... én nem vagyok itt a kezdetektől, de pl ez az antiyoodli jelenség érdekes, vagy nagyon ráér, vagy fizetést kap azért, hogy basztassa ezt a céget, ha már irt vki a yoodlitól ahogy láttam ( persze antiyoddli szerint én is az leszek:)akkor azért én fontolgatnék némi jogi választ erre, legelábbis ha vki az én vállalkozásom cseszegetné ilyen szinten, nem hagynám, irom ezt azért, mert elképzelhetőnek tartok sokmindent ami itt elhangzik, és jó spekulálgatni, persze lehet hogy csak összeesküvéselméleteket gyártunk jót vagy rosszat, de mondjuk annyi pénzt nem hoz szerintem akárhogy számolunk napi 3-4 aukció, hogy nemzetgazdasági szinten fel kellene erre figyelni, pl . a providentet (280-400% THM- pedig az uzsorakamat tilos, a törv.bünteti), vagy a csak a mezei bankokat vesszük akik 30%-os THM-re kölcsönöznek fogyasztási hiteleket, € alappal, miközben az ECB € alapkamat 1 %...
szerintem az ember érdekből cselekszik és ha antiyoodli érdeke a társadalom jobbitása, akkor egyrészt nem itt kellene kezdeni másrészt, ezzel az erővel inkább lehetne antiFRULI, vagy antiSWOOPO, vagy eccerüen ANTILICITPORTÁL:)
a többi hozzászólásnál ott van a HA és AMENNYIBEN legalább...
fogorvos barátomhoz érkezett egy svájci kuncsaft és megkérdezte miért ilyen drága az inplantálás, mikor az inplantátum csak ennyi €, a segédanyag meg csak ennyi... erre ő annyit mondott, hogy ennyiért akkor tessék beépiteni
mint ahogy a kuncsaft nem tudott implantálni, én sem tudok ilyen internetes bizniszt csinálni, de tudnék inkább csinálnék mint itt járatnám a csukalesőmet