Új licitálós oldal
  • hatosfogat
    Yoodli: Értékesebb alatt természetesen nem a 300 ezres kategóriát értettem, hanem egyszerűen arra gondoltam, hogy a napokban jellemzően 20-40 ezres termékek voltak licit alatt, egy-egy kivétellel, miközben korábban arányosabban több volt az értékesebb termék (TV, drágább mobiltelefon, playstation, stb.). Persze lehet, hogy egyszerűen csak ez a pár nap így jött össze. Én észre se vettem, de másnak feltűnt, és utána már nekem is. ;)

A limitet érdemes lenne betenni a rendszerbe, mert látod, hogy nem lehet bízni az emberek józanságában. Szerintem ez mindkét fél érdeke lenne. Jó a licitálónak, mert tudja, hogy más is max. a teljes árig mehet. És szerintem jó a yoodlinak is, mert az ilyen "bevadult" embereket előbb utóbb elkerülik a vetélytársak, és a vége az lehet, hogy bagóért fognak elvinni liciteket.

A beépített emberrel kapcsolatban: Én nem beépített emberről írtam. Sőt. Elhiszem, hogy a cég nem simlizik, sőt azt is, hogy még próbál is esetleg ellene tenni. De valaki (tippem szerint alkalmazott vagy közeli ember) ezt teszi, mégpedig úgy, hogy súg. Külsősnek, barátnak, vagy simán "pénzügyi partnernek" ezt nem tudom, de igazán nincs is jelentősége. A lényeg, hogy egy licitáló olyan adatot tudott rólam, amit csak a yoodli tudhatna. Bizonyítani nem tudom, és nem is akarok már vele foglalkozni, de megtörtént.