Új licitálós oldal
  • YoodliHu
    Sziasztok!
    Én a Yoodli Kft-nél dolgozom, és úgy láttam van pár kérdés, észrevétel amiben esetleg tudnák segíteni. Írhattok a supportra is, ott is megválaszolják a kérdéseiteket (általában... :-)), de írhattok ide is.

atonika #553: nagyon ritka az ilyen user, általában elkapja a gépszíj, és mindenáron nyerni akar, és nem számít a már beleölt kredit.
    10S #556: mi is gondolkodtunk, hogy korlátozzuk a megtehető licitek számát, de elvetettük, abban bízva, hogy felnőtt, értelmes emberek játszanak az oldalon akik tudják mit csinálnak (vagy majd megtanulják).
    hatosfogat #555: nem tudom pontosan mit értesz értékesebb termékeken, de 300 000Ft fölötti terméket nem rakunk ki (nem is nagyon raktunk ki), mivel nincs rá akkora érdeklődés, hogy nem hogy nyereségesen, de nullszaldósan vagy minimális veszteséggel el lehetne adni. Napi 4 aukció indul most (korábban 2-3 ment), ezt folyamatosan növelni fogjuk, ahogy nő a látogatói szám (terveink szerint).
    hatosfogat #557: a Megvásárlom gomb az aukció lezárta után 72 óráig van kint. Egyedi termékeknél nem is rakjuk ki a gombot, de ez csak pár darab terméket jelent (pl. jegyek).

Volt korábban szó, hogy beépített embereink vannak, meg hasonló, sajnos nem telik beépített emberekre, annyira jól azért nem megy a bolt. Nincs se beépített emberük, se olyan külső ember aki(k)nek ingyen adjuk a krediteket (ezt könyvelés technikai okok miatt nem is lehet megtenni), szóval minden felhasználó, tőlünk független, saját pénzével játszó játékos. Van aki több százezer forintért vásárolt már kreditet (és nyert vagy egy tucat terméket), van aki csak 1200Ft-ért (és nyert). Minden felhasználónk magánemberként regisztrált, de ez nem zárja ki, hogy esetleg Vaterán értékesíti a nyereményét, szóval legjobb tudomásunk szerint nincsenek boltok se akik nálunk szerzik be a készletüket.