Új licitálós oldal
-
hatosfogat #535 Newhope: Abban amit leírtál önmagában nincs furcsaság. Az történt, hogy a CinkaPanna nevű user átírta a saját nevét Andromeda-ra. Ezért láttad utána a nyeréseit és a licitjeit is más néven. Ha visszaolvasol láthatod, hogy ez az egyik amit kifogásoltam, és éppen te vagy rá a bizonyíték, hogy joggal. Aki nem jön rá erre a "kiskapura", azt becsaphatja. Például úgy, hogy egy licit erejéig átírom a saját nickemet "nekem8"-ra. Mivel nekem8 rendszeresen nagy auto tétekkel licitál, más licitálók akik tapasztalták már ezt, leállhatnak a licittel. (Nem is kell pontosan ugyanarra a névre átírni, elég pl. a "nekem 8" is, a többségnek fel se tűnne.)
A másik dolog pedig sajnos a rendszer része. A manuális klikkelésnek mindig megvan az a veszélye, hogy valamiért nem jön össze. Nem csak azon múlik, hogy neked milyen a neted, hanem azon is, hogy éppen hogy futnak be a kérések a yoodli szerverére. Ha több licit több licitálója egyszerre klikkel, és közben több száz user böngészője egyszerre frissül, abból lehetnek lag-ok sajnos.