Új licitálós oldal
  • kalap008
    sziasztok, látom jól elvagytok. Én már két aukciót is megnyertem (40 és 120 E ft értékben - kerekitettem) az egyiket kedden a másikat hétfőn, mindkét cucc ott volt ugyanazon hét szombatján, számlával, garival stb. a kreditevásárlásra ia kapsz számlát, nem értem azokat a hozzászólásokat, ahol feltételezik, hogy a cég nem ad számlát... a cég nem fogad el kp-t és ahol nincs cash, ott minden nyomon követhető (gyurcsány feri bácsi is gyorsan viszavonta 2008 elején a kp használat korlátozásáról szóló rendeletet). van egy szlovákiából koordinált oldal is ott 30-40 nap a szállitási határidő, és tele van az oldal azoknak a cuccoknak a fényképeivel, amit állitólag megnyertek... kifizettek és röpke 1,5 hónap alatt már meg is kapták...na ja
    egyébként pár hete indultam egy komolyabb cuccért és sajnos a licit kezdett drágulni, akrediteket meg nem akartam otthagyni úgyhogy rányomtam a megveszemre, vissza is jeleztek, meg hogy a nagykerbe nincs a termék - kell e ilyenmegilyen, vagy várok, vártam ... vártam... vártam 8 nap múlva irták hogy meglett - hozta is a futár... igaz ez nem internetes ár, hanem annyi, mint az euronicsba, bár egy vidéki saturnnál még mindig olcsóbb... mindegy úgyis kellett, szóval nem értem ezt a fikázást, ha akarsz játszol, ha nem akarsz nem játszol... ez nem olyan mint az állampolgári kötelességek, itt választhatsz, a rendszer meg szar azt kapod mégsem akarsz jobbat, szóval lehet választani, kőnemkő - I-N jó éjt