Új licitálós oldal
-
jolmegmondom #471 Rena9! Tisztességesebb volt, amig yoodli néven írtatok be a fórumba...
A magyarázkodásotok egyre szánalmasabb. Ugyanakkor tudom, hogy hatalmas pénzeket fogtok még kaszálni, mielőtt jön a bukás. Autómatricázástól piramisjátékig, Tribuszernétól Baumagig hagyománya van hazánkban az össznépi átveréseknek. Aztán majd jön a RTL meg a TV2 a maga leleplező riportjaival, ők is lehúznak még egy bőrt erről az egészről, Ti meg szép csöndben elhúztok a balfenéken, s megszámoljátok a zsét, s kitaláljátok az újabb zseniális balek kopasztást. Mert hogy zseniálisak vagytok az tény! A magyar jogszolgáltatás (ez mint tudjuk, köszönő viszonyban sincs az igazságszolgáltatással)meg gyenge és elnéző. Így aztán semmit sem kockáztattok...
S hogy mi ebben az üzlet? Ezt Te kérdezed?! Most provokálsz? Írjam le újra?!A reggel 11 ezerért "eladott" gpsre 137500 Ft-t licitáltak el. Ha ennek a felét csak az üzemeltető robotjai generálták a másik felét akkor is befizetik a balekok... az a kb. 70 ezer azért szép lóvé egy nem rég indult szélhámosság esetében... és nézzük tovább: ha egy belső robot "nyeri" a terméket, akkor semmi további kiadás nincs,csak egy képet kell a honlapra feltölteni. Ha esetleg beetetésként vki elviheti, akkor az még becsenget további 11 ezret vételárként s utána még mindig nem ment csődbe a buli...
És ez még csak a kezdet. Felső határ a csillagos ég! Szépen fejlődik az üzlet, szaporodik a balekok száma, jön a pénz rendesen! Aranytojást tojó tyúk ez! Gratulálok!
A Rena9 marketing szöveg ("ha lenne annyi pénzetek, hogy annyit licitáljatok, mint ő, akkor nem tennétek meg pusztán azért, hogy más vadidegen is nyerhessen valamit????") kicsit ódivatú, de úgy tűnik hatásos! Arra az érzésre apellál, hogy én sem vagyok kevesebb, mint puntogo, nekem is van ám mit elszórni, nehogy már elengedjem a szerencsémet... sajnos (illetve nektek szerencsétekre) ez még mindig működik...
Mint mikor a szülői értekezleten a legcsóróbb szülő is beszáll az egymást túllicitáló anyukák szalagavatói ruha választásába: nehogy már az én kislányom hitványabb legyen a többinél, ha egész évben zsíros kenyeret eszünk, akkor is habosbabos ruhácskában fog csárdásozni...
Csak itt nem újgazdag anyukákkal kell konkurálni a licitben, hanem jól kiszámíthatóan működő s legyőzhetetlen robotokkal, üzleti koncepcióval. Itt sosme győzhetsz. S az eseti -beetető, licitfokozó - "nyerteseket" nem szabad komolyan venni. A rendszer a lényeges, ami úgy van kitalálva, hogy csak veszíthet a lúzer... Csak emlékeztetnék, hogy a félkarú rablóból is csillingelve hullik néha a pénz. De az érmék szirénhangja csak újabb esztelenségre csábítja az erre fogékony szenvedélybetegeket.
Persze lehet mondani, hogy puntogo egyszerűen egy szerencsés fickó. Azt is állíthatjuk, hogy egy dúsgazdag krőzus, akinek a yoodli a hobbija, s itt kívánja milliárdjait megtöbbszörözni. Lehet, hogy eddig csak gyarapította vagyonát s most dőzsölni szeretne, s palotája minden termébe szeretne egy tv-t, s valamennyi szobalánya porszívóval a kézben jár a kastély kerengőjében. Mert az internetes hirdetésekben nem tüntek fel ezek a termékek... márpedig az ilyen napi 20 órát a net előtt ülő internetguruk nyilván nem az ecserin akarnák elpasszolni a felesleges szajrét.
Hosszú voltam, s beszéltem tücsökről bogárról, de minden egy irányba mutat: büdös ez az egész!
Az üzemeltetőknek még egyszer gratulálok, profi átverés, s minden kockázat és mellékhatás nélküli tuti gazdagodás! Ha közreműködőre van szükség jelezzétek, s jövök! De szívesen beszállok a következő buli előkészítésébe is! Lennék nálatok zongoracipelő is!