Új licitálós oldal
  • hatosfogat
    Az embereket nem lehet beskatulyázni, ha van olyan aki - iskolázott vagy nem, lopja a pénzt vagy megdolgozik érte - be tudja szórni félkarú rablóba, akkor miért is ne tudná elkölteni Yoodlira? Az az ember aki esténként netezik, nem a kaszinóba járós fajta, viszont a Yoodli-ra rákaphat.

Az pedig nem hülyeség, hogy valaki többet licitál mint a licit plusz licit ár, mert ott van rá az a néhány példa. Ha már hülyeség, akkor az sokkal inkább az, hogy ez bot miatt van. Autolicitnél berakod, hogy licitáljon el 200 kreditet, és elmehetsz aludni. Minek ide bot? A bot (ha van) a klikkeléshez kell, de az említettek mind autolicittel lépték túl a keretet. Sokkal valószínűbb, hogy amikor a delikvens berakta az autolicitet, akkor kiszámolta, hogy mennyi kell a teljes árig, és rárakott annyit, nem véve figyelembe, hogy a licitálással a licitár emelkedik. Azaz, ha pl. 50 ezer van még vissza a teljes összegig, akkor 40 ezer licit elég ahhoz, hogy "kifuss", hiszen közben a termék licit ára emelkedik körülbelül 10 ezret. Erre mondtam, hogy valószínűleg pénze van, de számolni nem szokott. ;)

Egyébként nem csak Rena nyert már. Én is nyertem - bár a nyerés tulajdonképpen nem jó szó, inkább jobb az, hogy olcsóbban vásároltam. Három terméket vittem el eddig "jó áron", és egy esetben pedig ellicitáltam a teljes árig. Ez utóbbin buktam körülbelül 15 ezret, mert kb. ennyivel tudtam volna megvenni a legolcsóbb helyen a neten. A másik hármon spóroltam, hol 20-25 ezret, hol 50-et. A dologban az a pikáns csak, hogy pont azt a terméket tartottam meg amit nem tudtam olcsón elvinni, és éppen azt a hármat adtam tovább, amit viszont igen. ;)