Új licitálós oldal
-
atonika #447 Vasárnap licitáltam a Flavorwave Turbo Oven-re (és nyertem), tegnap este hívott a futár, hogy ma dél körül érkezik. Viszont a fruli.hu-n nagyon megszívtam. Sajnos csak a fruli vásárlás után kezdtem el tájékozódni fórumokon hogy mi is a vélemény az oldalról. Az ott leírtak szerint zajlott minden, mikor beszálltam egy varrógép licitbe automatával (frulimata), olyan magasról indítva amit egyébként soha nem szokott elérni. Mikor elfogyott az 500. licitem, még egy klikk rámjött, és bár addig hemzsegtek a külonböző változattos felhasználók (néha olyan karakterrel a nicknévben, ami nincs is a billentyűzeten), mintha összebeszéltek volna, egyszerre gondolta meg mind, hogy akkor most abbahagyom. Persze már tudtam előre hogy ez lesz a végkifejlet. Mikor beindítottam az automatát, már egyidejüleg elküldtem jókívánságaimat Falus Tamásnak. Mondanom sem kell, nem válaszolt. Ezt csak okulásként szúrtam be, hogy ha esetleg valaki gondolkodott volna azon hogy kipróbálja a frulit, esély sincs a nyerésre, mert automaták ellen folyik a küzdelem