Új licitálós oldal
  • ANTIyoodli
    egy ideig nem voltam, látom született pár hozzászólás némelyik igen nagy butaság!

először is, ha valakinek annyi pénze van, hogy egy tv megvétele játék (természetesen vannak ilyenek) azok egyrészt vagy soha nem találják meg az oldalt (hiszen pl a yoodli úgy hirdeti magát, hogy vásárolj okosan) vagy ha meg is találják nem fognak ezzel szarakodni.
    Ha játszani támad kedvük inkább bemennek egy kaszinóba, mert ott kinyalják a seggüket, és nagymellű cicababák lesik minden kívánságukat.

valóban elég sok olyan honfitársunk van, aki a játékgépekbe dobálnak be százezreket, nah ők akinek a 95% azt sem tudja mi az hogy internet, és a segélyt is a kocsma címére kérik, hogy eljátsszák. Nem tehetősek, sőt nagy részük mély szegénységben él, csak szimplán idióták és tudják hogy a jóléti állam (vagyis az adófizető DOLGOZÓ magyarok) majd eltartják.

Az is hülyeség, hogy valaki a licit áránál többet licitál. miért tenne ilyet? az nem játék hogy beállítja az autó licitet végtelenre... inkább csak egy licitáló robot kis programhibával (vagy a robotnál nincs leprogramozva a megvesz funkció csak a licitáló)

gondolkodjatok reálisan és tisztulni fog a kép...

Rena9: én nem fizettem be, szóval nem is nyertem semmit. Ha mégis rászánom magam (bár elég szkeptikus vagyok), akkor biztosan egy nagyon olcsó termékkel kezdeném, amire mondjuk szükségem is van. És te azóta mit nyertél? és mennyit licitáltál el?