Új licitálós oldal
-
hatosfogat #427 A kgazdag nem bot, legalábbis teljesen értelmetlen lenne. Nagy licites botot nincs értelme csinálni, mert az csak azt a játékos "húzza" el magával, aki amúgy is megveszi, de közben elriasztja a többit. A botnak két esetben van értelme: alacsony árnál életben tartja a licitet, ha netán nullára futna (ez nagy ritkán előfordulhat, amikor többen egymásra várnak, vagy éppen sz*r a net), és magasabb árnál egy-egy hosszabb páros auto-s futam után klikkel párat, hogy ne járjon le a licit amíg a bamburászó emberek is észreveszik, hogy megint lehet licitálni. Mivel elég gyakran végetér a nagyobb "auto" csaták után a licit, illetve nagy ritkán van baromi olcsón leütött cucc is, én arra tippelek, hogy nincs bot. Persze ettől még lehet...
ari1: Ha ennyi a hiba nálad, akkor nem jó a neted, inkább ne licitálj ilyen nettel. Nálam amióta követem, semmi hiba nincs, nincs fagyás, nincs el nem ment licit, stb. Cserélj/upgrade-elj netet, mielőtt komolyabb pént buknál miatta. Ja, és a másik, hogy úgy vettem észre, hogy a licit eléggé leterheli nem csak a szerverüket, de a böngészőt is. Gondolom az utolsó másodpercekben rengetegszer frissít, ezért. Szóval telóról, gyengusz nettopról sem érdemes csinálni, mert akkor is problémák lehetne.