Új licitálós oldal
-
hipohonder #344 Kedves ANTIyoodli!
Elösször is nagyon köszönöm az emberi hangu válaszodat és kérdéseidet mert szerintem igy beszéljen egymással két ember aki valamennyire iteligensnek tartja magát.
1.Van egy laptoppokat forgalmazó cég akik Veszprém környékiek az itteni beszerzést postával küldik tudomásom szerint ezen kivül más nem szállít a cégnek csak mi. megnézem pontosan mennyit vittünk ki mi ebből a 286db-bol.
2.Én nem megnyugtatni akarlak de igen is ha eljönnél hozzánk akkor legalább meg ismernél és ami fontos nem hívnál többé legalábbis engem csalónak mert én fehéren feketén megtudom neked mutatni mit vittünk ki amire a cégtől meg bízást kaptunk.
3.Én minden péntek este a barátaimmal pokerezek már 2 éve pár tizezer forintér mert szeretek közöttük lenni meg talán kicsit rabja is lettem. tudod játék szenvedély az is benne van hogy veszitek az is hogy nyerek. Nekem ez a licit dolog is tetszik nem a moho nyerési vágy hajt mint esetleg másokat hanem a játék mert én játékként is kezelem. Egyébként ügyes rutinos régi embereim vannak tudják a dolgukat ugy hogy amire szeretnék arra tudok időt szakítani. Te se legyél a munka rabja:)Egyébként már nagyon régen licitáltam ( lehet hogy kigyogyultam?):))
4. Nem te ha nem én neveztem magam
5. Én is ugy gondolom hogy ebben igazadvan de én ehez nem értek ráadásul ha azt írnám hogy ők is a megoldáson dolgoznak ugy se hinnéd el.
További szép estét