Új licitálós oldal
  • hipohonder
    Igen ebben teljesen igazad van de azt ne felejtsd el hogy én automatán mentem és elvileg te nem tudz egy automatát klikkeléssel legyőzni mert hát akkor mi az értelme az automatának max ugy lehet ha mondjuk el fogy a kredit vagy le jár a beállított idő. Amikor láttam hogy engem kiírtak nyertesnek de közben te voltál elől egy klikkel akkor már tudtam hogy gáz van. aAttól függetlenül biztosan tudom hogy rohadt szar érzés ha valamit nyersz és rendszer hibára hivatkozva azt elveszik de szerintem ezt ők is tudják. Ha most én megkaptam volna a gépet neked biztosan rosszul esett volna igy nem is bánom hogy nem mert legalább szoba állsz velem:)persze vicett félre téve igazad van ez egy kicsit nagyon rosszul jött ki. Bár öszintén meg mondom neked nem nagyon bántam mert egy kicsit drága gép lett volna mint az LG TV.Persze tudom hogy ez nem vigasztal téged az tény hogy ebben a dologban neked adnék igazat ha nem automatán lettem volna.Bár megmondom öszintén én se tudtam arrol hogy ez előző nap lezárult volna csak a mi gépünkö ment tovább ezt holnap mindenképpen meg fogom kérdezni.
    Sziasztok