Új licitálós oldal
-
hipohonder #338 Bár igazán nem értem hogy engem miért támadsz azért meg próbálok válaszolni a kérdésekre.
Elösször is nekem acéghez annyi közöm van hogy induláskor megkerestek mint fuvarozót és leszerződtek velem a termékek szállítására. Engem abszolut nem érdekel és nincs is hozzá semmi közöm hogy ők mit manipulálnak persze ha manipulálnak. Ha ez így lenne hidd el nem védeném őket egy percig se de ami rálátásom van a dolgoknak azon részére amihez a munkánk kötődik teljesen korrektnek látszanak a dolgok.
Én az előző hozzászólásommal nem védeni akartam őket azt majd meg teszik maguk ha szükségesnek látják. A segitségemet ajánlottam fel hogy utánna nézek a kérdéses dolgoknak mert igen is erre van rá látásom és ha ebben hibáztak akkor felhívom rá a figyelmüket van elég bajuk a rendszerükkel szrintem ez már nem hiányzik nekik ezért persze nevezhetsz belső embernek.
Az ellenőrzésre vissz térve amit nálam kellene ekezdeni szerinted meddig könyörögjek még hogy várok mindenkit a nap bármely percében akár előre megbeszélve akár váratlanul főleg neked külön kérvényt nyujtok be és az talán bizonyos kételyeidet szerte foszlatná persze a dolognak szigorúan a szállitási részét a többit mivel nem ismerem hozzászólni nem tudok de tudom javasolni menj le hozzájuk Sz.Fehérvárra hátha utánna megnyugodnál.
Én nem tudom te mivel foglalkozol de a mai világban luxus lenne egy munkát eldobni mert bizonyos erköcsi agályaim lennének de hangsújozom felém teljesen korrektek ezért ezzel a dilemmával sem kell folalkoznom.
Engem egy dolog érdekel hogy az a tizehét ember akiket foglalkoztatok maximálisan biztonságba érezze magát acsaládjukat eltudják tartani és ebben a szemét világban ne keljen senkit elbocsájtanom. Tehát egy szóval felelőséggel tartozom értük és ha az kell hogy szart lapátoljunk hogy talpon maradjunk akkor azt tesszük mert ilyen világ van.
És bármilyen furcsa én egy lelkis fasz vagyok és igen is érdekel ezeknek az embereknek a termékei mert fizettek érte és ha modom van segíteni miért ne tenném nekem semmibe nem kerül.
Ha megadod privátba a számodat össze hozlak egy yoodlis emberrel hátha vele tudnál tisztázni bizonyos kérdéseket.
Abban teljesen igazad van hogy megtudom nézni és csak azt tudom vinni amiről ők számlát küldenek de ha nálam van hidd el én kérdőre vonom őket már csak azért is mert abból van a munkánk és a pénzünk!
Tehát várlak szeretettel a telepünkön kérlek élj a lehetőséggel:)
További szép napot
Szasztok
Vágó Jenő