Új licitálós oldal
-
ANTIyoodli #337 hát ezen még most is röhögök. azért ha csaltok és hazudtok legalább következetesen tegyétek. de a tények:
"© hipohonder 2010. feb. 25. 01:53 #56
Engem Vágó Jenőnek hívnak cégem fuvarozással foglalkozik és a yoodli kft hivatalosan szerződött szállitói vagyunk.
Pár szó a nyereményekről:
Cégem telephelyére folyamatosan érkeznek a különböző gyártó és forgalmazó cégek futárai a megnyert és a JÖVŐBEN licitre kerülő készülékekkel ami lehetővé teszi hogy a licit után három napon belűl már szállithatjuk nektek az ismert konkurencia egy honapos határ idejével szemben."
Mond már el hipohonder, hogy te mint kiszállító hogyan oldod meg egyes emberek problémáját? ha te nem a yoodli embere vagy??? amit te max meg tudsz nézni, az hogy nálad a telephelyen van-e olyan típusú termék amit agnica, vica1975 nyert. és akkor??? ha te szerződésben állsz a yoodlival (ahogy állítod) akkor az ő cuccaikat akkor viheted ki ha ők utasítást adnak rá!!! porul jár felhasználóknak inkább egy yoodlis ember elérhetőségét adj nekik, ha tényleg segíteni akarsz...
bár ahogy már előttem többen megjegyezték, csaló hazug banda. ennyi hibát nem lehet "véletlenül" elkövetni! miért kell ennyit hazudozni, azt hiszitek senkinek nem tűnik fel? én csak azon csodálkozom, hogy még nem kaptatok egy jó kis ellenőrzést, én mondjuk tuti nálad kezdeném, hogy akkor hol vannak a szállító levelek, amiket már kiszállítottál termékeket (jelenleg 286db lezárt aukció van). mind megvan? hát persze... de azért védd csak tovább a yoodlit :)
jobb mint egy kabaré amit ti itt előadtok, hogy elszedjétek más pénzét!