Új licitálós oldal
  • agnica
    Sziasztok. Jók a hozzászólások. Na és ehhez mit szóltok: Én regisztráltam és egy aukcióba be is szálltam mondván a gyermekemnek veszek egy mp4 lejátszót. Én is úgy indultam neki hogy legrosszabb esetben megveszem teljes áron. Mindez történt március 13-án. Hát rátettem a 14.999 Ft-ós masinára 107 db kreditet azaz 10.700 forintot és mégsem én lettem a nyerő. Mielőtt lezárult volna megnyomtam a megveszem gombot hogy ne bukjam el a 10.700 forintomat. Igazából nem is ez a lényeg hanem az hogy mindez március 13-án volt tehát KÉT HETE, és még se híre se hamva hogy megkapom a terméket. Többször írtam a yoodlinak és csak annyi volt a válasz hogy hamarosan küldjük. Azért ez is furcsa hogy egy többszázezres terméket állítólag a neves emberek pár nap alatt meg is kaptak, én a 15 ezres termékemet amit ráadásul teljes áron vennék meg két hét után sem kapok meg! Hát akkor ez a korrekt viselkedés amit itt többen is írtak??? Az egy dolog hogy ha törölnek aukciót vissza adják a krediteket akár duplán is ha egyszer nem tudsz rajta megvenni semmit mert nem szállítják ki.