Új licitálós oldal
  • ANTIyoodli
    régen jártam erre, látom azért lett néhány ember aki megint megjárta. puntogo tudod mit nem értek benned. cégvezető és tulajdonos vagy. Nem tudom milyen céged van, de ha ott egy tulajdonosnak arra van ideje, hogy licitálgasson (cégszinten nézve filléres dolgokra, pl porszívó) akkor az a cég vagy nagyon szarul megy, vagy annyira nagyon jól, hogy a tulajdonosnak már csak havonta meg kell nézni a grafikonokat hogy felfelé ment vagy sem. Ha ennyire jól megy, akkor szerintem te is leszarnád a porszívót, hogy nyertél rajta x ezret, és pláne nem az idődet pazarolnád arra, hogy kiábrándult átvert emberek hozzászólásaira védenéd folyamatosan a yoodlit. Ha csak vásárló vagy, akkor honnan tudod a yoodli weboldal fejlesztéséről dolgokat. ugyan már....

Én nem személyeskedni akartam (bár lehet magadra veszed), vissza lehet nézni a hozzászólásokat, nekem ez az elejétől túlságosan gyanús. Egy működő modellről van szó, de mint ahogy mást is itthon ezt sikeresen el van cseszve, mert mindenki hónapok alatt akar meggazdagodni. És ez nem erről szól.

Továbbra sem irigykedem, én nem licitáltam egy termékre sem, aki megnyerte grat hozzá.

további jó licitálásokat, aki kedvet érez hozzá...