Új licitálós oldal
  • puntogo
    Kedves Serafina01! Nem szeretnélek megsérteni de egy pár gondolatot írnék neked. Először is nem vagyunk kispajtások, mert amikor én a tanulmányaim fedezésére, segédmunkásként kezdtem, 25kg cementes zsákokat pakoltam vagonokból ki, te akkor még apukád heréjébe lötyögtél még valahol. 2, Nem csak üzletvezető vagyok, hanem tulajdonos is. 3,Volt hogy bementem Média-Markba hogy vásárolnék valami termékből 5-db-ott.Kérdeztem milyen kedvezményt tudnának adni?? Válasz: max tíz százalékot.Akkor kérdem én, miért ne itt vegyem meg amire szükségem (SZÜKSÉGÜNK) van?? Lehet hogy itt 90% vagy 50%-olcsóbban hozzájutunk,és ha meg nagyon kell akkor viszem teli árba. Yoodlitól ugyan úgy kaptam áfás számlát és garanciát minden megnyert termékre, és ezt is le tudom írni az adóból.Nem azért játszom, mert rá vagyok szorulva, hanem azért mert így tudok olcsóbban vásárolni.És még tetszik is, és az előbb leírtak miatt.
    4. Ahogy látom matekból sem állsz valami jól. Túlozni azt tudsz. Kettő tv és kettő porszívót nyertem, nézd vissza, míg van aki több tv nyert. Én erre azt mondom,ügyesek és szerencsés emberek. Nem a sárgaság beszél belőlem. Senki nem néz hülyének senkit, mert a súgóban egyértelműen és érthetően le van írva minden. Itt nem kötelező játszani, senki nem fog pisztolyt senki fejéhez, hogy tessék licitálni. Már egyszer le írtam, a yoodli, NEM A MIKULÁS, DE NEM IS A JÉZUSKA,SŐT NEM IS NYUSZIKA,bár biztos hogy ezeken a napokon is lesznek nyertesek meg vesztesek. Ez egy vállalkozás, ami természetesen, nem a ráfizetésből szeretne megélni. Játékosoknak meg egy lehetőség. 5. Ha kéred, nagyon szívesen megadom a számomat és akkor megismerhetsz engem is meg az egész családomat is. Én azt hittem, hogy itt nem egymást fikázzák az emberek,hanem egymásnak segítenek.(( Ez szol ROLCSIBABANAK IS. Nagyon remélem te nyerted meg a porszívót ilyen olcsón.))Mostantól fogva nem fogok hozzászólni, csak a kulturált írásokhoz..fikázás van az országba elég. És továbbra is itt fogok vásárolni még a dolgozóim részére is. Szabályzat nem tiltja hogy hány termékre licitáljak és mennyit nyerhetek meg. Mindenki maga dönti el, hol játszik, és mivel. Állítólag te nem játszol, és nem is regisztráltál. Az is lehet hogy te meg a KONKURENCIA embere vagy??? azét szidod a yoodlit??? Akik játszanak azoknak további jó játékot, és sok nyereményt kívánok.Üdv:: Puntogo