Új licitálós oldal
-
puntogo #225 Kedves Rolcsibaba! Köszönöm a gratulációt.Előre leszögezem nem szeretnélek megbántani. Ugyan nem tartozik rád, miért nyertem 2 porszívó, de leírom. Mint már régebben is írtam,én élelmiszerekkel foglalkozom.Na már most, van egy irodám ahol takarítanak, és tönkre ment a porszívó, az első, oda kerül.A másodikat, a családomban megkértek hogyha sikerülne egyet nyernem átvennék tőlem mert még a régi rakétájuk van.5-ten vagyunk testvérek.Ha az mohóság hogy az ember segíti a rokonait,akkor hívd annak.Mi nem öten játszunk több néven, hanem én az egész család nevében,mivel én interneten dolgozom, és én többet látok a licitből mint a testvéreim. Egyébként meg nézd meg hogy mennyit licitáltam ft-ban és ha össze tudod adni az összegeket, akkor rájössz hogy nem gombokért vettem meg, (az első olcsóbb volt.)Sokkal olcsóbban is vittek el porszívót pár nappal ez előtt.Az nem fájt?? Miért nem licitáltál rá?? Mert sokáig kivártál?? Ez az oldal ezért van, hogy vásároljanak rajta, és ha szerencsés vagy olcsóbban megtudod venni.És ha nagyon szükségem van valamire, vagy a családban tönkre megy valami akkor miért ne itt vegyem meg.Pont ezért, mert kell, akkor teli árba is elviszem.Ja és a rossz hír az, hogy még szükség van porszívóra a családban. Jó éjt mindenkinek üdv:: PUNTOGO Ja és még annyit hogy a kisebbséghez tartozunk, az unokatest-véreimet még fel sem soroltam.