Új licitálós oldal
  • 10S
    Kedves kalap008!

Először is köszönöm a kulturált hozzászólást.
    1. Egyedül játszottam, egyetlen haverom játszott egy ideig, ha jól tudom, neki még van bent kreditje, de elég régóta nem téma kettőnk között a Yoodli.
    2. Nem "húztuk le" a céget. Igen, rájöttem törvényszerűségekre, szabályokra, hozzáolvastam némi (elsősorban külföldi) szakirodalmat, és így sikerült tartósan pozitív egyenleget csinálnom. Soha nem titkoltam, hogy én nem a játék ízéért játszom, hanem esélyt láttam itt megszerezni olyan dolgokat, amire máshogy nem nagyon lenne esélyem.
    Érdekelne amúgy (bár a fórum aktivitásából kiindulva azt látom, hogy túl sok mindenki mást már nem), hogy hogyan és mivel tudtuk volna 'lehúzni' a céget?
    3. Nem rúgtak ki bennünket. A mai napig él a számlám, csak éppen nincs rajta egy kredit sem. Azért nem játszom, mert egyrészt az új körülmények között nem biztos, hogy amit megnyerek, ki is szállítják (gyakorlatilag bármire rá lehet húzni az új ÁSZF szerint a csalást, az itteni kommunikációra is), másrészt nincs időm az új szoftvert figyelni, elemezni stb. (Csak zárójelben: Akikkel együtt meggyanúsítottak engem is, a mai napig licitálnak és nyernek, legfeljebb több ráfordítással. - talán ez is azt bizonyítja, hogy megfelelő tapasztalattal, tudással, figyelemmel előnyt lehet szerezni az átlag userekkel szemben - én is ezt csináltam.)
    4. Nem ismersz engem, úgyhogy tisztességről ha lehet, így ne beszéljünk! Esetleg konkrétumokkal, úgy "tisztességesebb". Köszönöm.
    5. Robotok ügyében nem fogok itt, így vitatkozni.
    Mindenesetre ha egy liciten - a jelenlegi aktivitás mellett is - ilyen magas áron mennek el a cuccok, akkor ez a világ biznisze, nem is értem, miért csökken folyamatosan az aukciók száma?
    6. Ez egy nyílt fórum, egyelőre még el lehet mondania itt bárkinek a véleményét. Szerintem.
    7. A munkámmal elvagyok, köszönöm szépen. Minden nagyon szépen megy, épül a karrierem. :)