Új licitálós oldal
-
hipohonder #187 Kedves rolcsibaba!
Én birom az építő kritikát semmi gond ezzel de szerintem anélkül hogy megbántsalak ebben az esetben abszolt nem értek veled eggyet. A tv ha figyelemmel kisérted 30000 nél szálltam be autómatán soha eddig egy 180000 Ft os tévé nem volt liciten ráadásul az elején nem tudtam figyelni a licit alakulását de persze erre találták ki az autómatát. Te mit tettél volna a helyemben amikor azzal szembesülsz hogy pár óra leforgása alatt nem hogy vége lenne a licitnek hanem hárman négyen veled vannak automatán és tartasz 40000 nél te ott hagynád? Mert akkor egy igen gazdag ember vagy. szerintem más is ezt tette volna és inkább eladni késöbb akár még pár ezer bukóval de még se 40000-50000. Egyébként tényleg kellene a hálóba de ennyiért semmi képpen.
A mohóságról pár szóval. Én pldul van amikor napokig nem tudok licitálni idő hiány miattm Én soha nem licitálok egyszerre két termékre mert én is ugy gondolom legyen másoknak is lehetőségük.Ha esetleg megnyerek egy licit ellentétben sok más licitálóval én utánna nem megyek rá más termékre pedig megtehetném semmi és senki nem tiltja ebben a játékban csak az etika.A két monitorra vissza térve ha figyelted az eggyik tv tuneres a másik pedig egy átlagos monitor. A különböző funkciok miatt mlnd két monitort saját használatra tudtuk hasznosítani. Egyébként ha jól emlékszem a másodikat valami nevetségesen kevés klikkeléssel sikerült ehozni. Te miért nem licitáltál rá? És végül ez egy olyan oldal ahol a termékeket álom termékeknek hívják mert meg nem vennéd mert annyira nincs rá szükséged de azért megprobálod mert ennyiért miért ne álljon ott a polcon. ugy hogy ez nem mohóság ccsak én is így gondolom ennyiért miért ne....Egyébként én lentebb ezt már le írtam hogy igen is ha valaki olcson hozzá jut valamihez miért ne adhaná el nyereséggel és most nem a tv röl beszélek:)ez erről szól ilyen az élet. Egyébként ha igy gondolkozol akkor akik üzletet látnak benne azok nem is licitálhatnának?
Persze lehet hogy én gondolom rosszul ez csak az én privát véleményem.
Sziasztok szép napot