Új licitálós oldal
  • hatosfogat
    Gondolod, hogy nem néztem meg alaposan a saját licitjeimet, ugyanerre gondolva? De akárhogy nézem, egyszerűen kizártnak tartom, ráadásul az enyémeken nem is volt auto-zás, azokat egyszerűen úgy nyertem, hogy kiszálltak előlem a .. "tudjukkik", és senki nem licitált rám.

Megjegyzem, ha valóban lenne ilyen user, akkor szerinted nem közölték volna már, hogy "elnézést, de csukát fogtunk, őt szidjátok"? Mert szerintem igen...

Nem, itt szerintem vagy egyszerű pénz spórolásról van szó, vagy pedig csak egyszerűen odaült valaki, lehúzott egy listát, és rábökött, hogy "nézd, ezek nyerőben vannak, tuti, hogy csaltak". Aztán ahelyett, hogy valóban utána néztek volna és kiderítették volna, hogy árnyékra vetődtek, erőből visszavontak egy jó csomó licitet. Persze bizonyíték nélkül, tök jogtalanul, mert úgy gondolták, hogy simán megtehetik. És ezért cs*sznek válaszolni a leveleimre is, nem csak a visszavonásokkal kapcsolatban, de például arra sem kapok választ egy hete, hogy a több, mint egy hónapja nyert, régen késésben levő nyereményemet mikor kapom meg. Még csak válaszra sem méltatnak! Megint csak azért, mert úgy gondolják, hogy megtehetik. Hát meglátjuk... Jövő hét elejéig várok, hogy tudsz-e velük beszélni, aztán ha nem, akkor lépek.