Új licitálós oldal
  • 10S
    Kedves qlimas!
    A magam részéről sok sikert! Sajnos, az ilyenekre elkölthető pénzem most Yoodliéknál parkol, de adott esetben szívesen kipróbálom majd az oldalt.
    Én hiszem azt, hogy ezt a fajta kereskedést még egy ilyen szűk piacon is lehet korrektül, normálisan csinálni, főleg, ha van tőke a kezdeti, vélhetően nehezebb időszak átvészelésére.

Sajnos, Magyarországon nem kedveznek a körülmények az efféle tevékenységnek, rengeteg a szkeptikus ember, a Yoodli sokáig üdítő kivétel volt, bár valószínűleg mindannyian ismerjük az ő árnyékos oldalukat is, de eddig azért némi ésszel lehetett nyerni náluk, és az ember - ha nem is mindig pontosan - meg is kapta, amit nyert. Ezen kívül pénz is kevés van az embereknél, és "a hivatalok packázása", az igazságszolgáltatás körülményessége és kiszámíthatatlansága miatt az emberek gyanakvóak.
    Egyébként először a Yoodlira sem mertem 25ös kreditcsomagoknál többre befizetni. Aztán amikor kellett volna "az a" tévé, akkor a kedvező tapasztalatok miatt vettem egy nagyobb csomagot. Na, azt nem kellett volna. Tévé elment, csomag nagy része megmaradt, el kellett játszani (ha vissza lehetett volna kérni, most nem lenne miről vitatkoznom velük), és én hülye, nyertem a dolgon. Na, ez volt a második nagy hiba...

Szóval, ha tanultok a Yoodli hibáiból, akkor még jó dolog is kisülhet belőle. Sok sikert és kitartást hozzá!