Új licitálós oldal
  • Proudie
    Kedves Yoodli,

Én a HP asztaliból kaptam vissza krediteket pontosan annyit, amennyit beletettem, ez rendben is volt, mégegyszer köszi a precízitást.
    Valóban nem említettem, hogy duplán írt jóvá bármit a rendszer, mivel követem az eseményeket, a befizetéseimet, a kreditjeimet és a jóváírásaitokat és nem láttam olyat, hogy duplázott volna, mert nem duplázott sehol semmit.
    Azt pedig le tudom követni, hogy mikor mennyi kreditem van és az állítgatásaitokat sem láttam. Tehát nekem olyan, mintha nem történt volna semmi, nem volt ilyen téren kreditmozgás. Pontosan annyi kreditem van most, amennyit számolok a 304 TS-ba tett kreditem nélkül. Tehát csak az hiányzik.
    Azon a bizonyos napon 2x vásároltam 230 kreditet 2 órán belül, erről tudok számlakivonatot is küldeni! Tehát nem 2x írt jóvá a rendszer, hanem 2x vásároltam és az nagy különbség.
    És természetesen erről nem kaptam levelet, hiszen az meg lenne.
    Gondolom, ezt el tudjátok újra küldeni, tehát kérem, küldjétek el újra, hogy valóban lássam, miről is beszélünk.
    Szeretném, ha ezt tisztáznánk, mert nem akarok félreértéseket és esetleges félremagyarázásokat sem. Mivel a rendszereteknek visszamenőleg tudnia kell a naplózást, kérem, hogy erről küldjetek valamit, mert ez nekem így nem kerek és kicsit átverve érzem magam!
    Nem követeltem és nem is fogok követelni soha olyat, ami nem jogos!!!
    Ja és most látom, hogy a TS-nál xavi utolsó licitje törölve lett, az aukció pedig nem. Tehát akkor azért nem kaptam vissza a kreditjeimet, mert nem töröltétek az aukciót, hanem belenyúltatok a lezárt licitekbe? Ilyet is lehet? Nahát… Mire nem jó az IT…
    Üdv,
    Proudie