Új licitálós oldal
  • Proudie
    Kedves Puntogo,
    Én abszolút nem sértődtem meg, hiszen számomra semmi sértő nincs a levelezésetekben, nem magamra ismertem rá. Csak mindig mosolygok az olyan helyzeteken, mint a mostani, hogy Te és Kalap véditek az oldalt, mások meg a másik végletekig elmenve szídják és meg akarják semmisíteni. Ahogy írod, mindenki úgy intézi a dolgait, ahogy tudja.
    Én nem rohangálnék feljelentgetni senkit, mert időm nincs rá és ahhoz már egy nagyobb összeget kéne kihúzzanak a zsebemből így, hogy hibás aukcióból nem kapok vissza kreditet, hogy a délelőttjeimet, délutánjaimat rendőrségen, APEH-ban, stb. helyeken töltsem. Persze ez lehet, hogy nem hiba, hiszen két nyertese van a TS-nak, de akkor csak egy magyarázatot kell adni, szerintem nem több, mint 3 sor. Várok. Várok, mert úgysem tehetek mást.
    Újfent meg kell jegyeznem, hogy még mindig tetszik az oldal, hiszen imádom az új ötleteket és ez nagyon ütős, király értékesítés-ösztönző szolgáltatás. A mai napig használom az oldalt, de kezdek csalódni, hiszen magamból kiindulva, hogy én hogyan bánok a vevőimmel, ugyanazt várom el magammal szemben is és itt nem azt a szolgáltatási színvonalat kapom sajnos.
    Üdv,
    Proudie