Új licitálós oldal
-
puntogo #1274 Sziasztok kedves yoodlizók!
Látom megint forr a levegő.
Kedves Bub01!
Leszögezném előre,nem azért írok neked hogy, meg bántsalak, vagy észt osszak,saját véleményem írom meg.
Sajnálttal olvastam a leírtakat, hogy egy bosszú hadjáratba kezdték. Hatosfogattal és Szatamikivel egyet értek.
Nem azért mert sokat használom az oldalt. Sőt mostanában egyre kevesebbet idő hiány miatt,meg az is hozzá tartozik az igazsághoz, hp termékek össze omlása miatt
én is pipa volta,kétszer másfél napom oda lett, bár senki nem mondta hogy ennyi időt szánjak rá saját döntés volt. Meg ugye, teret kapjanak az ifjú titánok. Mert szerintük, én nekem8 meg a hasonlok miatt mennek fel az árak.
Biztos vagyok benne hogy sok időd elment a yoodlira, de híd el nem csak neked. Tudom ez nem vigasztal. Azt hiszem, én magamról tényleg elmondhatom sok ideig csak figyeltem a yoodlit. Vagyunk itt egy páran, akik nem kevés időt, és pénzt, töltöttünk,illetve költöttük itt el. Szerintem nem te vagy az első közöttünk, aki jogilag sértve érzi magát. Én is éreztem így,de mindig hosszan, át gondoltam a dolgot, hogy mivel mit érek el, és mennyi időm, illetve évem menne rá. Arra jutottam eddig,(ami lehet hogy egyszer meg változhat) hogy inkább játszom, és igyekszem minél több terméket meg nyerni, így kárpótolva magam. Én neked is ezt tanácsoltam volna. Lehet, hogy most bele kezdtél egy soha véget nem érő történetbe, ami lehet hogy úgy zárul ahogy te szeretnéd,de lehet hogy nem, és akár mi legyen a történet vége, hány embernek tettél jót, vagy rosszat a végén. Én saját magamból, ki indulva, úgy gondolom a yoodli tulaj (vagy tulajok), valószínűnek tartom, azért számítanak problémás helyzetekre, és meg van rá a személy, vagy személyek akik ezeket nekik meg oldják. Ez egy aránylag új cég, szerinted az Apeh mit talál náluk? Ha az adó áfa, be fizetve, mert szerintem erre odafigyelnek, max találnak valami apróságot, amiért esetleg kapnak valami pénzbírságot.
Mehetsz tovább, jogi helyekre, csak a végén ne hogy a fagyi vissza nyaljon, és téged is perbe fogjanak, bár én nem értek ehhez, de hasonlóról már hallottam.
Össze foglalva: sok türelmet, kitartást, és pénzt kívánok neked, mert itt kicsiny országunkban ezekre nagy szükség van.
Üdv : puntogo=ramszesz
Más téma:
Hp Pavilonra én is vissza kaptam a krediteket. Egyébként aki emlékszik a SPÁR utalványokra, egy levelet írtam a yoodlinak és itt a fórumba,
kérdeztem rá a Nagy Testvértől hogy ott mi történt, és itt kaptam azt a választ hogy vizsgálják.
Kb 10-12 nap múlva kaptam egy levelet hogy vissza adták a kreditet és nincs nyertes, és később újra felteszik.
Az tény, az információ áramlásnál, a lajhár hozzájuk képest kapkodó ideg-beteg, de azért lassan is de talán működik.
Az is igaz, hogy most viszont a kiszállítás,flottul megy.
Én közel 7 hónapja hogy itt vagyok,sok rossz dologgal problémával találkoztam,
de azt is láttam hogy törekednek a problémák ki küszöbölésére a yoodlisok, mert azt ők is tudják, hogy ez a saját érdekük.
Itt a nekem8 problémája is,azt is lassan de meg oldották.
Ja igen a termékek vásárlása, én is reklamáltam árak, választék stb.
Azt a választ kaptam, mielőtt az előzetesbe be kerülne a termék, már meg rendelik a márka kereskedőtől hogy mire a licitre kerül a sor,
meg érkezzen a termék, sokszor eleve onnan késve érkezik a megrendelt termék.Ezen idő alatt, van hogy a márka kereskedő közli a yoodlisokkal, el fogyót,közben le álltak a gyártással,kivonták a forgalomból stb.
Nem védeni akarom a yoodlit, de erről viszont ők tényleg nem tehetnek. De ilyen eset is sok volt régen, most már egyre ritkább ez is.
A lényeg a lényegben,voltak hibák és vannak is, de remélem egyre kevesebb lesz,és egyszer csak nem is lesz, és minden hibátlan lesz,
mert mindkét fél érdeke ez lenne, reményeim szerint.
Csak még egy gondolat, morog,morog mindenki, tisztelet a kivételnek, de azért csak csak látom a morgóknak is a nevét egy egy licitnél.
Mert azt már mindenki tudja, nyerni lehet, egész jó áron, és ki is szállítják.
Szerintem itt a fórumba nincs is olyan aki ne nyert volna, és ez nem minden hol így működik.
Aki, ki szeretné forgat a szavaimat, vagy provokálni szeretne, ne tegye, mert nem leszek vevő rá.
Üdv mindenkinek.: puntogo=ramszesz