Új licitálós oldal
-
Proudie #1270 Kedves Kalap008,
Engedd meg, hogy részben én válaszoljak a hozzászólásodra.
Két megközelítésből láttatnám az itteni helyzetet:
1. Sajnos azt látom (ez az én véleményem), hogy az emberek, jelen esetben felhasználók, pozitívan állnak hozzá az oldalhoz. Tetszik nekik az értékesítési mód, a játék, a lehetőség, hiszen pénzt fizetnek be, hogy használhassák. De ezután nem elégedettek a dolgok menetével, számlázás, szállítás, hibás aukciók, kreditek jóváírása, kommunikáció, stb. Visszafordítva a kérdést: miért nem lehet valamit jól csinálni, úgy, hogy minden olajozottan működjön? Nem azt értem ezalatt, hogy az oldal soha ne hibásodjon meg, mert sajnos ilyen van, hanem a háttérmunkára gondolok.
Úgy gonodolom, hogy mindenki próbálkozik, vállalkozást csinál, ügyeskedik, de lehet azt is jól csinálni, és most kiemelve az én példámat (hibás aukcióból nem kapom vissza a több mint 300 kreditemet), nem pedig sunnyogni, és nem válaszolni. Tudod nem szeretném, ha minden ok nélkül 30.000 Ft-tal meghúznának, mert azt nem viselem jól.
Összegezve, ha valami jól működik, mint ahogy működhetne a Yoodli is jól, akkor nem lehet semmi gond, csak azokkal az emberekkel, akik pl. itt nem tudnak méltósággal veszíteni és idézve Téged: "mocskolódnak".
Ha viszont nem jól mennek a dolgok, a játékosok fellázadnak!
Ilyen is van, ahogy olvashattad is az előzőekben.
Üdv,
Proudie