Új licitálós oldal
  • kalap008
    tisztelt fórumozók,
    nekem ez a játék tetszik, de a swoopo.co.uk még jobban egy unokatesóm nevében ott gyakrabban játszom ( Ő Londonban lakik, külföldre nem postáznak), vagy vásárolok, trendibb cuccok vannak, de lehet hogy a magyar piacra ez kell amit itt árulnak… persze itt is láttam szinte mindent, de az ottani nagyobb pénztárcához gondolom az a felsőbb kategóriás kínálat dukál.

a régiek még emlékeznek rám (puntogo, hatosfogat pl.), sok ideje nem jártam itt ez nagyrészt elfoglaltságaimnak köszönhetően alakult így.
    A fórum egyre objektívebbé vált az utóbbi időben, bár a tudományos igényesség szintjét még nem közeliti meg…
    …továbbra is tartják magukat az összeesküvés elméletek, bár a fórum születésének idéjen keletkezett mémek, mint a ki sem küldik a terméket, számlát sem küldenek, puntogó nem lehet élő személy, stb. helyett ma már a cizelláltabb, óvatosabban megfogalmazottak vannak életben… de ez az élet minden területén ez van, a képlet nem áll össze, de a legtöbben közlik a megoldást… igaz puntogó
    majd elmúlnak ezek is aztán jönnek mások…

azt mondja meg nekem valaki meg hogy Magyarországon miért nem lehet szimplán örülni valaminek, vagy használni valamit, miért kell itt a politikának, a magánembereknek mindent bemocskolniuk amihez hozzáérnek, miért nincs itt pozitív hozzáállás szinte semmi máshoz, mint a mocskolódáshoz és mutogatáshoz…???
    Puntogó, te egy gyakorlatias ember vagy, te talán tudsz vmit erről mondani, legalábbis van igazságérzeted, jó arányérzéked ha itt véded ezt a szórakozást, amit szeretsz…
    Sajnos a fórumnak (és vannak ennél rosszabbak is) a szelleme tükröződik az emberek mindennapi interakcióiban is… jómagam sokat éltem és vegyesen élek külföldön ( egyetem alatt 1 év Dánia, utána 6 hónap Anglia - London, majd Zürich, most Bécsben vagyok évi több hónapot) – nem úgy fogalmazok hogy külföldön, hanem úgy hogy ezeken a helyeken sem jobbak az emberek mint itt és megvan egymásról a véleményük, de a mindennapi interakciókat ez nem hatja át, az emberek megkímélik egymástól magukat, a véleményüktől másokat, igyekeznek jól tölteni a kiszabott időt…
    nem tudom az öngyilkosok és alkoholisták tekintetében top országnak tekintett Magyarországon mi romlott el, de vmi nagyon elromlott és én ezt sajnálom, nagyon, mert a gyermekkorom egy vidéki faluban telt ami nagyon jó volt igy vannak kedves emlékek, amik ide kötnek…
    Azonban ez van ebben az országban: vagy megszoksz, vagy megszöksz, én e szerint cselekszem…
    …de puntogóhoz hasonlóan az igazságérzetem nem hagyja ha vmit, vagy vkit fikciók alapján elítélnek. Szóval az életben csinálod vagy nem, elmész vagy maradsz, szájat jártatni felesleges, inkább mindenki örüljön az életnek.
    VILÁGBÉKE